Ζώδια Σήμερα 18/10: Κάθε τι που κάνεις έχει και ανάλογες συνέπειες

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Σήμερα η μέρα είναι μάλλον απογοητευτική, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω  μας βάζει περιορισμούς και απαγορεύσεις και θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την τάξη και την ισορροπία, με μάλλον άκομψο τρόπο, σπρώχνοντάς μας να προσγειωθούμε σε μια απτή πραγματικότητα και να είμαστε λογικοί. Η οριοθέτηση, η «τιμωρία», αλλά και αναγκαστικοί συμβιβασμοί ή ανάληψη περισσότερων ευθυνών και καθηκόντων θα μας κάνουν να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε στο απυρόβλητο και κάθε τι που κάνουμε έχει και επιπτώσεις.

Από την άλλη, έχουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που παραπέμπει σε διαψεύσεις προσδοκιών, εξαπάτηση, παραπλάνηση, ψευδαισθήσεις και ασαφή πλαίσια, οπότε και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί και προσεκτικοί σε κινήσεις και επιλογές, αφού το πιο πιθανό να είναι λανθασμένες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, καλείστε να παραμερίσετε τα θέλω σας, να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες και να αντιμετωπίσετε προβλήματα με αποφάσεις μάλλον δυσάρεστες, αλλά απαραίτητες. Μια αδικία είναι πολύ πιθανή που θα σας στενοχωρήσει.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αναγκάζεστε να γίνετε ρεαλιστές και να προβείτε σε ενέργειες που δε σας αρέσουν, αλλά είναι απαραίτητες προκειμένου να καλύψετε πάγιες ανάγκες σας. Για ερωτικές περιπέτειες ούτε λόγος… 

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, η διάψευση των προσδοκιών σας, αλλά και οι λανθασμένες εκτιμήσεις είναι πολύ πιθανές, στα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss