Ζώδια Σήμερα 19/10: Δε θα μείνει τίποτα όρθιο

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Παραμένοντας σε ανάδρομη πορεία, ο Άρης στον Κριό συγκρούεται σήμερα με τον Δία στον Αιγόκερω, οπότε το κλίμα θα είναι τεταμένο! Θα επικρατήσει ένας αναβρασμός, μια αναμπουμπούλα, δημιουργώντας αρκετές εντάσεις, οι οποίες θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ίσως και για θέματα που προϋπήρχαν και δεν λύθηκαν, ενώ, αψυχολόγητες ενέργειες, υπερβολικά ανοίγματα, έκθεση και ρίσκα μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλειώδεις γκάφες και χασούρα.

Σε αυτό το κλίμα συμβάλλει και ο Ερμής στο Σκορπιό, που κι αυτός ως ανάδρομος, έρχεται ξανά σε αντίθεση με τον Ουρανό τον Ταύρο, στέλνοντας στο… καλό την υπομονή και την ηρεμία μας, αφού πάλι κάτι θα σκάσει και θα μας αναστατώσει ή θα μας βάλει να τσακωθούμε.

Το μόνο θετικό, που μπορούμε να πούμε ότι θα λειτουργήσει καταπραϋντικά στις φωτιές που θα μας ανάψουν οι παραπάνω πλανήτες, φέρνοντας κάποιες καλές εξελίξεις όσον αφορά στα οικονομικά ή τα ερωτικά, είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω, αν δεν αποφασίσει κι αυτή να μπει στο… χορό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τη δουλειά αλλά και τις σχέσεις σας! Αν δε θέλετε να φτάσετε στα άκρα, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας και μην προσπαθήσετε να λύσετε τώρα σημαντικά ζητήματα, αφού το πιο πιθανό είναι τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας και κυρίως μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες για την τσέπη ή την καρδιά σας καταστάσεις γιατί η χασούρα σας θα είναι μεγάλη.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε οι ωφελημένοι της ημέρας, αφού τόσο στα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σας θα παρουσιαστούν προοπτικές πολλά υποσχόμενες. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις.

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss