Ζώδια Σήμερα 20/02: Γνωριμίες παντός είδους…

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Με τη Σελήνη στους Διδύμουςτο Σάββατο παρά τις μειωμένες μετακινήσεις, θα κρατήσει το χαλαρό του ρυθμό και εφ’ όσον η επικοινωνία γίνεται μέσω… μέσων κι όχι πρόσωπο με πρόσωπο, φωτιά θα πάρουν τα τηλέφωνα και τα πληκτρολόγια, αφού μόνο έτσι μπορούμε να κουβεντιάσουμε, να κουτσομπολέψουμε ή να φλερτάρουμε. Οι πληροφορίες και γνώμες θα ανταλλάσσονται με την ταχύτητα του φωτός, θα κάνουμε και τα καθιερωμένα μας ψώνια και μέχρι τις 18:00, θα δούμε πολλά κι άλλα τόσα θα ακούσουμε και θα πούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι θα περάσετε ένα ενδιαφέρον Σάββατο, αφού θα πλασάρετε τον καλύτερο εαυτό σας, θα γνωρίσετε διαφορετικό κόσμο, ακόμα και στην ουρά του σουπερμάρκετ και θα καταφέρετε να αφήσετε τις θετικότερες εντυπώσεις.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, από τη στιγμή που έχετε δικού σας ανθρώπους δίπλα σας, έστω και για να πείτε τις χαζομάρες σας και να κάνετε την πλάκα σας, μη σκάτε, επειδή δε μπορείτε να κυκλοφορήσετε όπως παλιά! Θα έρθει κι αυτό, πού θα πάει;

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, είστε πιο ανάλαφροι και χωρίς άγχος, κάτι που σαφώς βοηθά εκτός από την ψυχολογία σας και στο να βλέπετε ότι ερωτικά ή οικονομικά ζητήματα δεν είναι και τόσο σημαντικά, όσο τα θεωρούσατε, οπότε έχετε άλλο τρόπο αντιμετώπισης.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss