Ζώδια Σήμερα 22/02: Η αθωότητα των παιδικών χρόνων

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη περνώντας στον Καρκίνο θα κάνει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Ήλιο στους Ιχθύς, γεμίζοντάς μας με άφθονο συναίσθημα και ρομαντισμό, αλλά και μια εσωτερική ηρεμία που είναι απαραίτητη για ό,τι κι αν κάνουμε. Η νοσταλγία της «παλιάς» μας ζωής, ακόμα και στιγμών των παιδικών μας χρόνων, τότε που ήμασταν αθώοι, απονήρευτοι ή αφελείς, θα μας κατακλύσει κι όχι μόνο δε θα μας βαρύνει τη διάθεση, αλλά θα μας κάνει να χαμογελάσουμε. Από την άλλοι, θα είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε, να φροντίσουμε, να κανακέψουμε ή να προστατέψουμε τα πολύ δικά μας πρόσωπα. Με τον εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, ίσως καταφέρουμε να δημιουργήσουμε καινούργιες αναμνήσεις και να κάνουμε εκείνες τις αλλαγές, που θα μας κάνουν και πάλι ευτυχισμένους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Ιχθύες και Ταύροι, όπου κι αν βρεθείτε, θα καταφέρετε να κερδίσετε τη συμπάθεια, θα τραβάτε τα βλέμματα και θα περάσετε με ευκολία ό,τι επιθυμείτε. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε και κάτι καινούργιο, γιατί θα έχει επιτυχία.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κόψτε κακές συνήθειες, διαμορφώστε αλλιώς την καθημερινότητά σας, ξεκολλήστε από διάφορα που σας κρατάνε πίσω και δείτε τα όλα από μια άλλη προοπτική. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να υπάρξει μια μικρή αναστάτωση στο σπίτι ή τη δουλειά σας και να ξεβολευτείτε, αλλά προσωρινό θα είναι.

Τοξότες και Δίδυμοι συναισθηματικά και υλικά νιώθετε μια ανασφάλεια, αλλά είναι μόνο μια αίσθηση. Πάντως το ένστικτό σας μπορεί να σας σπρώξει σε σωστές επιλογές.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss