Ζώδια Σήμερα 25/11: Επιθέσεις και αντεπιθέσεις

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Η Σελήνη συναντά σήμερα τον Άρη στον Κριό κι εκτός του ότι θα γίνουμε ασυγκράτητοι, θα βγούμε στην επίθεση και θα είμαστε στην τσίτα, έτοιμοι να αντιπαρατεθούμε με όποιον πάει να μας επιβληθεί ή να μας κοροϊδέψει! Από την άλλη, η ενέργεια και η σεξουαλικότητά μας αυξάνονται κατακόρυφα και θέλουμε να περάσουμε στη δράση, κάνοντας πολλά και γρήγορα. Κανονίζουμε δουλειές και όποιες υποχρεώσεις έχουμε και παρ’ όλα αυτά δε νιώθουμε καθόλου κουρασμένοι. Ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση μας χαρακτηρίζουν, το ίδιο όμως και το έντονο θυμικό, οπότε πρέπει να προσέξουμε για να μη δημιουργήσουμε εντάσεις στο περιβάλλον μας καιτσακωθούμε χωρίς σημαντικό λόγο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί! 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοίεύκολο είναι να επιτεθείτε σε όποιο πρόσωπο προσπαθήσει να σας επιβάλλει τις θέσεις του, να σας κάνει παρατηρήσεις ή να σας δώσει εντολές. Προσέξτε όμως μην την πληρώσουν και άνθρωποι που δε φταίνε.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, εντάσεις και ξεσπάσματα, δικά σας ή από άτομα της δουλειάς ή του σπιτιού προκαλούν αναστάτωση και ενδεχομένως διαμάχες. Εύκολα θα χάσετε το δίκιο σας, αν μπείτε σε καβγά.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες πιάνετε κι εσείς φωτιά, οπότε η Τετάρτη αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Όμως οι παρορμητικές ή αυθόρμητες τάσεις σας μπορεί να σας κάνουν να ξεφύγετε από τα όριά σας, οικονομικά ή ερωτικά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss