Ζώδια σήμερα 31/10: Πανσέληνος στον Ταύρο: Εδώ και τώρα αλλαγή

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Σήμερα έχουμε τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα (γι’ αυτό είναι Blue Moon), στον Ταύρο, η οποία θα αναστατώσει το… σύμπαν καθώς ταυτόχρονα έχουμε και την αντίθεση του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Το να καταφέρουμε να συγκρατηθούμε και να μη βγάλουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας στην επιφάνεια, τα οποία ως επί τω πλείστον θα είναι δυσάρεστα θα είναι άθλος. Αναμένονται αρκετές ανατροπές, ανακατατάξεις, εντάσεις και αλλαγές κι όλα παραπέμπουν στο ότι κάποια πράγματα είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει περιθώριο καθυστέρησης ή αναβολής δράσης. Εννοείται ότι το πείσμα, η απολυτότητα και η ισχυρογνωμοσύνη θα περισσεύουν, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν ρήξεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αν δεν τυφλωθείτε από κτητικότητα και απολυτότητα και δείτε τι πρέπει να αλλάξετε σε σας και τις σχέσεις σας, τότε θα ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια. Αν επιμείνετε στα ίδια και τα ίδια, τότε δε θα αποφύγετε τις ταραχές και τις συγκρούσεις.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτικά και οικονομικά, καλείστε να κάνετε την έκπληξη ή στροφή 180 μοιρών, προκειμένου να μη βρεθείτε ζημιωμένοι. Δύσκολο θα είναι, μόνο αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάτι ή κάποιο πρόσωπο που σας είχε γίνει συνήθεια και προσπαθήσετε να αντισταθείτε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss