ΗΠΑ: Θύελλα αντιδράσεων για το βρέφος έξι μηνών που έκανε σκι σε λίμνη

Έντονες αντιδράσεις και κριτική προκάλεσε το βίντεο με ένα μωρό έξι μηνών να κάνει θαλάσσιο σκι στη Γιούτα, των ΗΠΑ

Ο Κέισι και η Μίντι Χάμφερις, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, αποφάσισαν να βάλουν τον έξι μηνών γιο τους να κάνει θαλάσσιο σκι, να τραβήξουν βίντεο και να το ανεβάσουν στο Instagram.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έγινε viral, o έξι μηνών Ριτς Κέισι κάνει σκι στη λίμνη Πάουελ δίπλα στον πατέρα του, που τον παρακολουθεί από παρακείμενο σκάφος.

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών στα socail media, με μερικούς να απειλούν ευθέως τους γονείς ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για παραμέληση ανηλίκου.

«Αυτό το παιδί είναι πολύ μικρό για να βρίσκεται στο νερό χωρίς να συνοδεύεται – κινδυνεύει πραγματικά να πνιγεί ή να τραυματιστεί σοβαρά», σχολίασε ένας χρήστης.

Οι γονείς ωστόσο ισχυρίζονται ότι το παιδί τους έχει αναγνωρισμένα πρόωρη ανάπτυξη που άφησε έκπληκτους όλους τους γιατρούς που το εξέτασαν. Ο Ριτς Κέισι Χάμφρις μάλιστα, λόγω της πρόωρης ανάπτυξής του, διαθέτει δική του σελίδα στο Instagram.

«Είναι τόσο γεμάτος ζωή», δήλωσε η μητέρα Μίντι Χάμφρεϊς στο Good Morning America σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λατρεύει το νερό».

Οι Χάμφρεϊς υποστήριξαν πως η βάρκα πήγαινε με μικρή ταχύτητα και πως ο πατέρας παρέμενε στο πλευρό του παιδιού όλη την ώρα. «Είχαμε άλλη μια βάρκα εκεί», είπε ο πατέρας, προσθέτοντας πως υπήρχαν 10 με 12 άτομα μαζί τους, γιατροί και νοσοκόμες ανάμεσά τους.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss