Η άνοιξη πλησιάζει και χρειάζεσαι σίγουρα ένα από αυτά τα pastel βερνίκια νυχιών

Ο καιρός «ανοίγει»… Ώρα να βάλεις στη ζωή σου και πιο ανοιχτόχρωμα nail art!

Το μανικιούρ έχει γίνει η μεγάλη αδυναμία μας τα τελευταία χρόνια. Μη μας πεις πως κι εσύ δεν λατρεύεις να παρακολουθείς τις πάμπολλες nail artists του Instagram, να κάνεις screenshot τα σχέδια που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και να τα ζητάς από τη δική σου μανικιουρίστ! Όλες λίγο-πολύ το έχουμε κάνει αυτό.

Μόνο που… τώρα μας έχει λείψει αυτή η συνήθεια. Λέμε για την επίσκεψη στο nail bar. Με τα καταστήματα κάθε είδους να είναι κλειστά για την προστασία από τον Covid-19 έχουμε στερηθεί κι εμείς πολλά beauty treatments. Ένα από αυτά είναι και το μανικιούρ.

Κανένας, όμως, δεν μας εμποδίζει από το να βάλουμε τα δυνατά μας και να δημιουργήσουμε το δικό μας, DIY nail art. Και αυτό σε προτρέπουμε να κάνεις αυτές τις μέρες για να περιποιηθείς τα νύχια σου. Όχι με οποιοδήποτε χρώμα βερνικιού, βέβαια.

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και πάλι τα pastel βερνίκια μιας και σε λίγες μέρες θα υποδεχθούμε την άνοιξη. Ο Φεβρουάριος φεύγει, ο Μάρτιος έρχεται και τι πιο αισιόδοξο, girly, χαρούμενο, αλλά και κομψό από το να κάνεις ένα pastel nail art! Οι παστέλ αποχρώσεις έρχονται και πάλι για να μείνουν και να μας συντροφεύσουν όλη την άνοιξη στα νύχια μας.

Γι’ αυτό δεν έχεις παρά να κάνεις ένα scroll στην παρακάτω gallery και να ανακαλύψεις τα 13 πιο elegant και φανταστικά παστέλ βερνίκια νυχιών- από baby pink και baby blue μέχρι πράσινο της μέντας- που βρήκαμε για εσένα. Μην αργείς άλλο… Κάνε την ηλεκτρονική παραγγελία σου και αυτό το Σαββατοκύριακο αφιέρωσέ το στο μανικιούρ σου!

Διάβασε ακόμα: 7 hair trends που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε φέτος την άνοιξη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss