Η άνοιξη των Νιου Γιορκ Νικς (vid)

Οι Νιου Γιορκ Νικς ζουν μεγάλες στιγμές τη φετινή χρονιά, έχουν το μεγαλύτερο σερί νικών αυτή τη στιγμή στο NBA και οδεύουν ολοταχώς για μία θέση στην πρώτη 4άδα της Ανατολικής Περιφέρειας!

Η ομάδα της Νέας Υόρκης επικράτησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/04) των Ατλάντα Χοκς με 137-127 στην παράταση με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα (54,3%) και έφτασε στις 8 σερί νίκες, που είχε να συμβεί από το μακρινό 2014.

Τότε την ομάδα οδηγούσε ο Καρμέλο Άντονι μαζί με τους Αμάρε Στούνταμαϊρ, Τζέι Αρ Σμιθ και Αντρέα Μπαρνιάνι αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στα playoffs.

Αντίθετα η φετινή ομάδα που έφτιαξε ο Τομ Τίμποντο με τη βοήθεια του προέδρου των Νικς, Λίον Ρόουζ αλλά και του GM, Σκοτ Πέρι, δείχνει ικανή για όλα!

Πριν από την έλευση του Τίμποντο οι Νικς ήταν μία ομάδα που έδειχνε να έχει πολύ χαμηλό ταβάνι, με παίκτες που δεν έβγαζαν πείσμα και κατάφεραν μόλις 21 νίκες την περασμένη χρονιά.

Από τον Ιούλιο και έπειτα όμως οι Νικς έχουν αλλάξει άρδην και αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον 63χρονο προπονητή.

Η μεταμόρφωση του Τζούλιους Ραντλ σε έναν ηγετικό σούπερσταρ που κάνει τα πάντα στο γήπεδο τα λέει όλα. Ο Ραντλ σκοράρει σε μέσο όρο 23,9 πόντους, έχει 10,5 ριμπάουντ, 6,1 ασίστ και ένα κλέψιμο, στατιστικά που είναι όλα career high , σε μια χρονιά που κυνηγάει την είσοδο του στην 1η All-NBA πεντάδα!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Εξαιρετική χρονιά διανύει και ο Αρ Τζέι Μπάρετ, που δείχνει να έχει ξεπεράσει την αστάθεια της περασμένης σεζόν, αλλά και ο ρούκι Ιμάνουελ Κουίκλι. Το νούμερο 25 του ντραφτ του 2020 δίνει μεγάλες βοήθειες από τον πάγκο και αισιοδοξεί σύντομα να γίνει ο βασικός οργανωτής των Νικς.

Και φυσικά μην ξεχνάμε τις βοήθειες από τους βετεράνους της ομάδας.

Παίκτες όπως ο Άλεκ Μπερκς, ο Ρέτζι Μπούλοκ και ο Νέρλενς Νόελ είναι έτοιμοι να προσφέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κομβικό ρόλο έχει παίξει και ο Ντέρικ Ρόουζ, παρόλο που αποκτήθηκε με ανταλλαγή μόλις το Φεβρουάριο.

Έτσι λοιπόν, για πρώτη φορά μετά το 2013, οι οπαδοί των Νιου Γιορκ Νικς περιμένουν με ανυπομονησία τα playoffs για μία ομάδα που δεν εφησυχάζει.

Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Τζούλιους Ράντλ μετά τη νίκη επί των Χοκς «Ακούγεται ωραίο το γεγονός πως έχουμε την 4η θέση. Είμαι περήφανος. Αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα».

Δείτε τα highlights από την τελευταία νίκη των Νιου Γιορκ Νικς επί των Ατλάντα Χοκς:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss