Η Άρσεναλ έχασε από τα χέρια της και τον νέο «Gnabry» | Sportdog Team

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι οι παίκτες, που έχουν περάσει από τις ακαδημίες της Arsenal, αλλά χωρίς να γίνουν ενεργά μέλη της πρώτης ομάδας, ακολούθησαν άλλες διαδρομές και εξελίχθηκαν σε… παικταράδες, με σπουδαιότερο όλων φυσικά τον Serge Gnabry της Bayern Munich. Η φετινή «εκδοχή» του, ο Yunus Musah, ενηλικιώθηκε τα τέλη Νοεμβρίου και αποτελεί την αχτίδα αισιοδοξίας στην παραπαίουσα Valencia, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει μια διαμάχη μεταξύ τεσσάρων χωρών ώστε να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του με το εθνόσημο!

Στην χθεσινή ημέρα δράσης του Copa del Rey είδαμε τρεις ομάδες της τρίτης κατηγορίας να πετάνε έξω τα μεγαθήρια της La Liga, μεταξύ των οποίων και η πρωτοπόρος Atletico Madrid. Την ίδια μοίρα θα είχε και η προπέρσινη κάτοχος του τροπαίου, Valencia, και μάλιστα από ομάδα ακόμα χαμηλότερης κατηγορίας (4η) αν ο σημερινός μας πρωταγωνιστής δεν ισοφάριζε με ένα τρομερό γυριστό σουτ στις καθυστερήσεις την Terrassa, οδηγώντας τις «Νυχτερίδες» στην νίκη στην παράταση. Πως όμως συνδέεται το γραφικό προάστιο της Καταλονίας, το «Μεγάλο Μήλο» και οι φημισμένες ακαδημίες του Hale End;

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή, γιατί η περίπτωση του Yunus Musah δεν είναι η πιο απλή που έχεις διαβάσει. Η ιστορία ξεκινά με μία κυρία από την Γκάνα, που επισκέπτεται για διακοπές την Νέα Υόρκη και στο πρόσωπο ενός συμπατριώτη της γνωρίζει τον έρωτα και δεν γυρίζει ποτέ πίσω. Ο «καρπός» αυτής της απροσδόκητης αγάπης δεν θα αργήσει να έρθει και στις 29 Νοεμβρίου του 2002 ένα υγιέστατο αγοράκι θα δει το πρώτο φως στην ίσως πιο φωταγωγημένη πολη του κόσμου! Η ζωή του θα πάρει μία ακόμα απρόσμενη αλλαγή, όταν οι γονείς του αποφασίζουν να αφήσουν την αμερικάνικη μεγαλούπολη για την γραφική καστροπολιτεία του Καστελφράνκο Βενέτο κοντά στο Τρεβίζο της Ιταλίας, μόνο 6,700 χιλιόμετρα μακρυά.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss