Η Έλενα Χριστοπούλου ξεσπά: “Κάντε λίγο πιο πέρα γιατί πληγώνετε την αλήθεια…” (pic)

Η Έλενα Χριστόπουλου μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από την κριτική επιτροπή του “My Style Rocks“, μοιράζεται στιλιστικά tips και δίνει τις συμβουλές της στις διαγωνιζόμενες του reality μόδας αλλά και στις τηλεθεάτριες. Η γνωστή manager μοντέλων δεν μασάει τα λόγια της, λέει την άποψή της ευθέως και είναι πάντα ειλικρινής.

Το πρωί της Τρίτης, η Έλενα Χριστοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα backstage του My Style Rocks και έγραψε ένα αιχμηρό κείμενο για όλους όσους συνηθίζουν να γράφουν και να λένε ψέματα.

“Παντού διαβάζω αναλήθειες, ακούω πολλά ψέματα, όλοι θέλουν να χειραγωγούν προς το μέτριο με ρυθμό γοργό προς το τίποτα, δεν ξέρουν όμως οτι πια καταλαβαίνουμε και έχουμε πολλοί άνθρωποι κριτήριο… Γι’ αυτό θέλω να πω σε όλους αυτούς κάντε λίγο πιο πέρα γιατί πληγώνετε την αλήθεια…

Σήκω επάνω, ρίξε μια ωραία καλημέρα, ασχολήσου μόνο με εσένα και άσε όλους τους δήθεν εκεί που ανήκουν… Απαντάω σε όλες τις φοβισμένες καλημέρες με eyeliner και βλεφαρίδα κάγκελο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss