Η Έφη Σαρρή απαντά στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της στο J2US – “Με διακρίνει η διαχυτικότητα” (βίντεο)

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την εμφάνιση της Έφης Σαρρή στο Just the 2 of us. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με τον Τρύφωνα Σαμαρά, αφού η Πηγή Δεβετζή βρίσκεται προς το παρόν εκτός παιχνιδιού λόγω του κορονοϊού – και μαζί τραγούδησαν την επιτυχία της Ρίτας Σακελλαρίου “Εγώ δεν πάω Μέγαρο”. 

Η Έφη Σαρρή απόλαυσε στο έπακρο το πρώτο live του show και δέχτηκε διάφορα σχόλια για την εμφάνισή της, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Η ίδια ήταν ιδιαίτερα διαχυτική, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα.

Μπορεί ο Χάρης Λεμπιδάκης να ανέφερε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ότι η Έφη Σαρρή δέχτηκε επίπληξη για ανάρμοστη συμπεριφορά, ωστόσο εκείνη, το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το διέψευσε δηλώνοντας ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο και ότι την διακρίνει η διαχυτικότητα. 

Όσον αφορά τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν κάποιους από τους συμπαίκτες της να έχουν εισηγηθεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι, όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης, η Έφη Σαρρή προέτρεψε να ρωτήσουν εκείνους, καθώς η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα σχετικό.

Δες το βίντεο:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss