Η ΑΕΚ γλίτωσε τον εφιάλτη!

Η ΑΕΚ επιτέλους πήρε ένα ντέρμπι και κατάφερε να αποφύγει τον εφιάλτη του αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Τη φετινή σεζόν δεν είναι πολλές οι φορές που η ΑΕΚ έπαιξε ως ΑΕΚ κι ευτυχώς για την ίδια στη Λεωφόρο το έκανε! Ήταν ξεκάθαρα καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και μπόρεσε επιτέλους να πάρει ένα ντέρμπι, καθώς μετρούσε 16 σερί ματς κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που δεν τα είχε καταφέρει. Η προηγούμενη φορά ήταν ξανά κόντρα στους «πράσινους» στα περσινά Play Off.

Τουλάχιστον σε μια τραγική σεζόν, κρατούσε το καλό για το τέλος κι έτσι απέφυγε τη μεγαλύτερη αποτυχία της από τη στιγμή που… επέστρεψε. Γιατί ότι και να λέμε το σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης έμοιαζε με εφιάλτης, γι’ αυτό κι ήταν σημαντικό ότι ο στόχος επετεύχθη κι είναι εξίσου σημαντικό ότι συνδυάστηκε με την καλύτερη φετινή εμφάνιση. Μην ξεχνάμε ότι η «Ένωση» πήγε στο ματς με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κυρίαρχοι στο δεύτερο μέρος και θα ήταν πραγματικά κρίμα να χανόταν η νίκη από το πέναλτι του Μακέντα. Βέβαια, από τη φετινή ΑΕΚ έχουμε δει τα πάντα και το να μην κερδίσει ακόμα ένα ματς που θα μπορούσε να είχε σκοράρει πολλά γκολ θα ήταν άλλη μια μέρα στη δουλειά για εκείνη.

Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται κάποιος να μην αναφερθεί στον Μάνταλο, ο οποίος έπαιξε με ενέσεις και με δική του ευθύνη. Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας για τον αρχηγό, νομίζω συμφωνούμε ότι πάντα δίνει όσα μπορεί. Το αν θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή σελίδας το καλοκαίρι είναι μια άλλη κουβέντα. Επίσης, καθοριστική ήταν κι η εμφάνιση του Τσιντώτα, ο οποίος κάνει εκείνη την τρομερή επέμβαση στο σουτ του Χατζηγιοβάνη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss