Η Αμερικάνικη ταινία The Lost Daughter γυρίζεται στην Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Η νέα Αμερικάνικη ταινία που αποτελεί διασκευή του μυθιστορήματος «The Lost Daughter» της Elena Ferrante και έχει γυρίσματα στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στις Σπέτσες, ενώ περιμένουμε περισσότερα.

Η Maggie Gyllenhaal κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και έχουμε εξαιρετικό cast για την ταινία που θα γυριστεί και στο ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel. Συγκεκριμένα παίζουν οι Olivia Colman, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard, Jessie Buckley, Paul Mescal, κ.α.

Η υπόθεση του βιβλίου είναι η εξής: Η Λήδα, καθηγήτρια πανεπιστημίου, χωρισμένη εδώ και καιρό, είναι αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στις κόρες της και στη δουλειά της. Όταν όμως τα δυο κορίτσια φεύγουν για να ζήσουν με τον πατέρα τους στον Καναδά, η Λήδα, αντί να στενοχωρηθεί, νιώθει ξαφνικά ελεύθερη. Η ζωή της τώρα φαντάζει πιο εύκολη. Αποφασίζει να πάει διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Νότιας Ιταλίας. Μετά τις πρώτες ξέγνοιαστες μέρες, η συνάντηση με τα μέλη μιας “θορυβώδους” οικογένειας από τη Νάπολη θα φέρει στην επιφάνεια μνήμες των δύσκολων αποφάσεων και των συνεπειών τους για την ίδια και την οικογένειά της.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss