Η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας για τα θετικά κρούσματα

Προμηθέας - Παναθηναϊκός αναβολή

Τρεις παίκτες του Προμηθέα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, έτσι μετά την αναβολή του αγώνα με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αναβλήθηκε και το ματς των Πατρινών απέναντι στον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πάτρας για τα θετικά κρούσματα και την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. αναμένεται και η επισημοποίηση της αναβολής του ματς με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια Λιουμπλιάνας):

Ο Προμηθέας Πάτρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως κατά την τελευταία εξέταση (από τους τακτικούς κι επαναλαμβανόμενους ελέγχους για covid-19 που πραγματοποιούνται από την ΚΑΕ) 3 από τα 32 τεστ που διενεργήθηκαν παρουσιάστηκαν θετικά. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων, όπου μετέχει ο Προμηθέας (ΕΣΑΚΕ και Euroleague) και ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., του Ε.Ο.Δ.Υ., του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Euroleague για διαχείριση κρούσματος.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, αναβάλλεται ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 2η αγωνιστική της Basket League, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο «Δημ. Τόφαλος» και θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss