Η Αννίτα Ναθαναήλ συγκινεί με όσα λέει για την Ιωάννα στο TLIFE! H εκστρατεία της για να βοηθήσει την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

Η 34χρονη Ιωάννα συνεχίζει να δίνει τον δικό της αγώνα, μετά την τραγική ημέρα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μια άλλη γυναίκα. Ο γολγοθάς για τη νεαρή κοπέλα συνεχίζεται, καθώς ο δρόμος για την αποκατάσταση της υγείας της είναι μακρύς και δύσκολος. Όμως μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση βρήκε μια σύμμαχο. Ο λόγος για την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μέσω μιας μεγάλης ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας του εξωτερικού που αφορά δωρεές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια, καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλάει σήμερα στο TLIFE για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία που σκοπό έχει να βοηθήσει οικονομικά την άτυχη Ιωάννα. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί πάνω από 8.000 ευρώ και με τη βοήθεια του κόσμου, η γνωστή επιχειρηματίας θα βάλει τα δυνατά της για να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την 34χρονη. Η ίδια αποκαλύπτει πώς προσέγγισε αρχικά τη νεαρή γυναίκα, το πόσο έχει αλλάξει η ψυχολογία της αλλά και το γεγονός ότι ετοιμάζει κάτι ακόμη…

«Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε κάποια καινούργια πράγματα… Κάνω προσπάθειες να γίνει awareness, διότι χρήσει awareness το συγκεκριμένο θέμα και δυστυχώς αυτά που προσπαθούμε να συλλέξουμε, μέσα από αυτή την πλατφόρμα, δεν θα μας φτάσουν. Οπότε όσο περισσότερο μπορεί να το αγκαλιάσει ο κόσμος και εμείς να κάνουμε περισσότερες ενέργειες αυτή τη στιγμή. Ετοιμάζουμε κάτι καλλιτεχνικό αυτή τη στιγμή… Γίνεται και μια προσπάθεια να γίνει μια τροποποίηση της υπάρχουσας κατάστασης. Ό,τι αφορά στη διενέργεια εράνων, υπόκειται στον Νόμο 1931. Μετά από 90 χρόνια πρέπει αυτή η νομοθεσία να αναθεωρηθεί. Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσα στεγανά, τα οποία δυσκολεύουν τη συλλογή των πόρων και τη βοήθεια του κόσμου.

Είναι θλιβερό, ο κόσμος είναι εκεί έξω και θέλει να στηρίξει και να βοηθάει. Αυτό είναι σε δεύτερο χρόνο, δεν γίνεται να παλέψουμε όλες τις μάχες συγχρόνως. Η προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η Ιωάννα, η οποία χρήζει μεγάλης βοήθειας. Χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Και κρατική βοήθεια, δηλαδή επίδομα αναπηρίας που δεν της έχει προσφερθεί ακόμη. Είχα τον τρόπο, το μέσο και το βήμα να βοηθήσω. Έτσι ξεκίνησε».

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 35χρονη, για άλλο αδίκημα!

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 35χρονη, για άλλο αδίκημα!

Πώς προσέγγισε την Ιωάννα και η ψυχολογία της 34χρονης

«Της έστειλα κάποια μηνύματα σε ανύποπτο χρόνο γιατί ήταν κάποια πράγματα που πίστευα ότι μπορεί να τη βοηθήσουν στη διαβίωση της, λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Ταξιδεύω αρκετά και έπεσαν στην αντίληψή μου κάποιες νέες τεχνολογίες και θεώρησα ότι ίσως ενδεχομένως θα τη βοηθήσουν. Αυτή ήταν η πρώτη μου προσέγγιση. Στη συνέχεια, όταν αποφάσισα ότι θα ξεκινήσω την καμπάνια στο gofundme, απλά της το ανακοίνωσα και το αγκάλιασε. Μου έδωσε την έγκρισή της και εκείνη και ο δικηγόρος της. Προχωράμε, έχουμε και τηλεφωνική επικοινωνία, συνεργαζόμαστε για τις όποιες εμφανίσεις.

Η αλήθεια είναι ότι και ο δικηγόρος μου έχει εκφράσει ότι η Ιωάννα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη και έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η ψυχολογία της, το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα και σε αυτό τον τομέα, η Ιωάννα δεν έχει δεχτεί καμία ψυχολογική βοήθεια. Μετά από ένα τόσο μεγάλο τραύμα που έχει δεχτεί πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε. Οπότε ξεκινάμε συνδυαστικά, αρχικά να τη καλύψουμε στις ανάγκες διαβίωσης και ιατρικών μελλοντικών αναγκών που θα δημιουργηθούν. Από εκεί και πέρα θα επιδιώξουμε το ψυχολογικό κομμάτι που είναι πάρα πολύ βασικό, σε συνεργασία και με τη Win Hellas, που είναι ΜΚΟ για κακοποιημένες γυναίκες».
«Αυτή τη στιγμή, η Ιωάννα έχει ανοιχτές πληγές, δεν έχει φτάσει ακόμη στο κομμάτι της αποκατάστασης, της λειτουργικής αποκατάστασης. Δεν μιλάμε για την αισθητική. Υπάρχουν μέλη με πρόβλημα, στο σώμα και στο πρόσωπό της».

Συγκλονίζει ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα έχει εγκαύματα 93% στο πρόσωπο της»

Συγκλονίζει ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα έχει εγκαύματα 93% στο πρόσωπο της»

«Το έχω πάρει πολύ πατριωτικά. Θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου για να τη βοηθήσω. Δέχομαι συνεχώς μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζονται αυτές οι πράξεις. Η νομοθεσία δεν τις χαρακτηρίζει ως εγκληματικές πράξεις…» τονίζει στο TLIFE, η Αννίτα Ναθαναήλ.

Τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία στήριξε με μήνυμά της στο Twitter και η Arianna Huffington, η εκδότρια της αμερικανικής εφημερίδας Huffington Post. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss