Η απουσία του Chadwick Boseman είναι αναντικατάστατη, αλλά υπάρχουν επιστροφές στο sequel του Black Panther – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Πριν καιρό είχαμε την μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια για το χώρο της υποκριτικής καθώς ο ηθοποιός Chadwick Boseman (γνωστός για τον ρόλο του Black Panther) έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη που είχε με τον καρκίνο.

Έδινε μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο από το 2016 χωρίς να δημοσιοποιήσει το θέμα, και τους τελευταίους μήνες είχε φτάσει σε τερματικό στάδιο. O Chadwick Boseman ήταν πεπεισμένος πως θα ξεπερνούσε το πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο, θα ανακτούσε τα χαμένα του κιλά και θα ήταν έτοιμος για το sequel του Black Panther, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα.

Πλέον αυτό ανακοινώθηκε πως θα αρχίσουν τον Ιούλιο του 2021 τα γυρίσματα για το sequel και μένει να δούμε πως θα διαχειριστούν την απώλεια του ηθοποιού. Στις φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό για… ψηφιακή αντικατάσταση του Chadwick Boseman στo sequel του Black Panther, η παραγωγός της Marvel, Victoria Alonso, απάντησε κατηγορηματικά πως δεν θα γίνει.

Ο Tenoch Huerta του ‘Narcos: Mexico,’ θα είναι στο cast για την ταινία του Ryan Coogler, ενώ υπάρχουν τις επιστροφές των Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke, Angela Bassett και θα ξέρουμε σε λίγο καιρό περισσότερα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss