Η Βάσω Γουλιελμάκη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Χρήστο Γιάνναρη – “Είμαι ελεύθερη”

Αυλαία στη σχέση τους έριξαν η Βάσω Γουλιελμάκη και ο συνάδελφός της, ηθοποιός, Χρήστος Γιάνναρης. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στο δεσμό του, αθόρυβα και χωρίς να προκαλέσει τροφή για σχόλια.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στο Happy Day, σήμερα και στην Όλγα Λαφαζάνη επιβεβαίωσε το χωρισμό της, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες, δηλώνοντας πως είναι ελεύθερη. Συγκεκριμένα, όταν η Βάσω Γουλιελμάκη ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή απάντησε: ”Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη”.

Ο χωρισμός της Βάσως Γουλιελμάκη από τον Χρήστο Γιάνναρη έγινε γνωστός, πριν από λίγες μέρες, από την εφημερίδα Real News. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς έληξε, εξίσου, αθόρυβα όπως και όταν είχε γίνει γνωστό. Σύμφωνα, μάλιστα, με πρόσωπο από το περιβάλλον της ηθοποιού, το ζευγάρι χώρισε πολύ πρόσφατα.

Μάλιστα στα τέλη του Αυγούστου η γοητευτική ηθοποιός πέρασε μέρες των διακοπών της, με μία φίλη της και όχι με τον Χρήστο Γιάνναρη, ο οποίος δεν βρίσκονταν κοντά της. Από τότε είχαν προκύψει φήμες, για κρίση στη σχέση τους, με τον χωρισμό να ήταν τετελεσμένο, γεγονός.

Επιθυμία και των δύο ήταν το τέλος στη σχέση τους, να πάρει όσο το δυνατόν, λιγότερη έκταση.

Σήμερα η Βάσω Γουλιελμάκη επιβεβαίωσε την αυλαία στη σχέση τους, απαντώντας, λακωνικά, πως αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη.

Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι, καθώς κινούνταν στα ίδια καλλιτεχνικά μονοπάτια και είχαν βρεθεί σε κοινές παρέες. Το 2016 οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν στο ίδιο σανίδι, παίζοντας στην ίδια παράσταση. Ο Χρήστος Γιάνναρης, ο οποίος, για χρόνια ζούσε στη Γερμανία, βρήκε μαζί με τη δουλειά και τον έρωτα, στο πρόσωπό της Βάσως Γουλιελμάκη.
Ωστόσο, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε, πριν λίγο καιρό, να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ως αφοσιωμένη μητέρα η Βάσω Γουλιελμάκη έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της, στη κόρη της Μαρίλια, η οποία είναι 16 χρονών, σήμερα και είναι καρπός του γάμου της, με τον ταλαντούχο ηθοποιό, Σωκράτη Αλαφούζο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss