Η Βίκυ Κάβουρα ξεκαθαρίζει: “Δεν έφυγα ποτέ μόνη μου από το J2US”

Η Βίκυ Κάβουρα λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Just the 2 of us, μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για το μουσικό show αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συνέβη και φέτος δεν παρουσιάζει τα backstage. Τη θέση της, μάλιστα, πήρε η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Λάουρα Καραΐσκου.

Ο Νίκος Κοκλώνης από την πλευρά του είχε δηλώσει στην εκπομπή “Ευτυχείτε” ότι τη Βίκυ Κάβουρα δεν την έβγαλε κάποιος από το show, αλλά έφυγε μόνη της, όταν της είπε πως φέτος το J2US αλλάζει και θα χρειαστεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Η γνωστή ηθοποιός θεώρησε ότι αυτό ήταν υποβάθμιση ενώ ο παρουσιαστής επέμενε ότι πρόκειται για αναβάθμιση.  

“Δεν έφυγα ποτέ μόνη μου από το show. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Δεν το παρακολούθησα το show, γιατί είχα πάει στο χωριό μου, στη Σπάρτη”, ανέφερε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα. Όσον αφορά τα λεγόμενα του Νίκου Κοκλώνη ότι έκανε ραντεβού με κάποιο άλλο κανάλι, η Βίκυ Κάβουρα ξεκαθαρίζει:

“Εγώ είμαι στο χώρο εννέα χρόνια. Πάντα σέβομαι και εκτιμώ τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει δουλειά. Από μεριά μου, βέβαια, και εγώ είμαι πάντα συνεπής σε ό,τι αναλαμβάνω, στηρίζω μέχρι τέλους και δεν εγκαταλείπω ποτέ. Δεν έχω κάτι επαγγελματικό αυτή τη στιγμή. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις τόσο για το θέατρο όσο και για την τηλεόραση, διότι βιοπορίζομαι αποκλειστικά και μόνο από τη δουλειά μου”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss