Η Βιλερμπάν σόκαρε τη Μπαρτσελόνα με τεράστιο διπλό! (ΒΙΝΤΕΟ) | Sportdog Team

Euroleague: Την έκπληξη της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα έκανε η Βιλερμπάν, η οποία κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 76-69 μέσα στην Βαρκελώνη. Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ έπαιξε εξαιρετική ομαδική άμυνα βάζοντας πολύ δύσκολα στην επίθεση της Μπαρτσελόνα, είχε λύσεις με τον πολύ καλό Κόουλ στην επίθεση και έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη. Πλέον η γαλλική ομάδα βελτίωσε το ρεκόρ της σε 12-14 με τους Καταλανούς να παραμένουν στην πρώτη θέση με 18-8.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τέσσερις πόντους με καλάθι του Λάιτι μετά από πέντε λεπτά αγώνα (6-10). Η Μπαρτσελόνα πέρασε μπροστά με τρίποντο του Μίροιτιτς, ο οποίος είχε 8 από τους 11 πόντους της ομάδας του (11-10), για να πάρουν οι Γάλλοι πάλι προβάδισμα 4 πόντων με περιφερειακό σουτ του Αμίνε (13-17). Η γαλλική ομάδα διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου (15-19).

H ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ συνέχισε να βάζει δύσκολα στους Καταλανούς, οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να παρουν βραχεία κεφαλή με καλάθι του Ντέιβιτς μετά από αρκετή ώρα (21-19). Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τις εναλλαγές στο προβάδισμα να διαδέχονται η μια την άλλη. Ο Ντέιβις έδωσε αέρα δύο κατοχών στην Μπαρτσελόνα (33-29), ωστόσο οι Γάλλοι έφεραν το παιχνίδι σε απόσταση βολής στο φινάλε του ημιχρόνου (35-34).

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους να διατηρεί μεν το προβάδισμα, αλλά να μην μπορεί να ξεφύγει με πάνω από δύο κατοχές. Χαμηλό σκορ και άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο με την διαφορά να κυμαίνεται από τον πόντο μέχρι τους 6 πόντους σε όλο το δεκάλεπτο. Οι Γάλλοι μάλιστα κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο τελευταίο λεπτό (51-51) για να ακολουθήσουν από ένα τρίποντο για κάθε ομάδα, με τον Λάιτι να απαντάει στον Χάνγκα για το 54-54.

Μετά από ενάμισι λεπτό αστοχίας στο τέταρτο δεκάλεπτο η γαλλική ομάδα βρήκε σκορ με τους Στράζελ και Λάιτι περνώντας ξανά μπροστά στο σκορ (54-58). HΜπαρτσελόνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με συνεχόμενα καλάθια του Ντέιβις (58-58), ωστόσο η Βιλερμπάν απάντησε με 6 αναπάντητους πόντους (58-64). Ντέιβις και Χίγκινς κράτησαν κοντά τους Καταλανούς με τον τελευταίο να μειώνει στο καλάθι (64-66) τριάμισι λεπτά πριν το τέλος.

Η Βιλερμπάν κατάφερε και ανέβασε την διαφορά στους 8 πόντους με έξι αναπάντητους πόντους, με τους Καταλανούς να μειώνουν με βολές του Ντέιβις (65-72). Ο Χίγκινς με τέσσερις συνεχόμενους πόντους μείωσε στους τρεις (69-72) 37” πριν το τέλος,  με την Μπαρτσελόνα να πηγαίνει το παιχνίδι στην ρουλέτα των βολών για να χάσει τελικά με 76-69.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 35-34, 54-54, 69-76

ΠΗΓΗ: ebasket.gr

Ακολουθήστε τον SPORTDOG στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss