Η γκάφα που δεν είδε κανείς στην σειρά Bridgerton – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


H  σειρά Bridgerton κατάφερε να σαρώσει σε θέαση και θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν, ενώ όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχει μια γκάφα που συζητιέται και βρήκαν οι fans. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς υπάρχει μία κίτρινη γραμμή κυκλοφορίας, που φυσικά ξέφυγε από τους παραγωγούς.

Η σειρά Brigerton έχει να κάνει με την Daphne Bridgerton, την μεγαλύτερη κόρη της πανίσχυρης οικογένειας Bridgerton, που κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ανταγωνιστική αγορά γάμου, στο Λονδίνο της περιόδου Regency. Με την ελπίδα πως θα ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της και θα βρει ένα ταίρι από αληθινή αγάπη, η Δάφνη αρχικά διαπιστώνει πως αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Όμως, καθώς ο αδελφός της αρχίζει να αποκλείει τους πιθανούς μνηστήρες, η αναφορά σκανδάλων της υψηλής κοινωνίας που γράφει η μυστηριώδης Lady Whistledown, συκοφαντεί την Daphne. Εδώ εισέρχεται ο ποθητός και επαναστάτης Δούκας του Hastings, ένας φανατικός εργένης και αντικείμενο πόθου για όλες τις γυναίκες. Αν και αρχικά η Daphne και ο Δούκας αρνούνται ο ένας τον άλλον, η έλξη ανάμεσα τους είναι αδιαμφησβήτη και σύντομα βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια κλιμακούμενη πνευματώδη μάχη.

H δημιουργία είναι του Chris Van Dusen, ενώ πρωταγωνιστούν οι Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss