Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε με τον πιο νεανικό τρόπο την απόχρωση του winter white

Ποιος είπε ότι ένα total, λευκό σύνολο δεν φοριέται τον χειμώνα;

Η παρουσιάστρια/ηθοποιός ξεκίνησε αυτήν την πρωινή εκπομπή, το «Πάμε Δανάη!» που βλέπουμε κάθε μέρα από τη συχνότητα του Mega, με ένα απόλυτα ειλικρινές τρέιλερ όπου ξεκαθάριζε πως σε ό,τι αφορά το στυλ της «θέλει απλά να είναι ο εαυτός της». Έτσι απέρριψε το ενδεχόμενο να βάλει τουαλέτα, παγιέτες και κάτι υπερβολικά επίσημο και φωτογραφήθηκε με ένα απλό jean και ένα πουκάμισο.

Στο ίδιο mood κινούνται και όλα τα looks της από εκείνη τη μέρα και μετά. Floral, mini φορέματα, εμπριμέ shirt dresses πάνω από παντελόνια και «σύγχρονα» ταγιέρ που αποτελούνται από βερμούδες και φαρδιά σακάκια, είναι μερικές από τις πρόσφατες επιλογές της Δανάης η οποία κάθε μέρα, σε συνεννόηση πάντα με τον στυλίστα της, Χρήστο Αλεξανδρόπουλου, μας συστήνει και ένα νέο, κομψό και girly look.

Σήμερα η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα από τα πιο κομψά color trend της σεζόν, το winter white. Αυτή η «περίπου λευκή» (aka off-white), χειμερινή απόχρωση είναι μία διαχρονική λύση για όσες θέλουν να φορέσουν ένα αμιγώς καλοκαιρινό χρώμα και την υπόλοιπη σεζόν. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα άσπρο crop παντελόνι, ασορτί lingerie top και πουκάμισο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι strappy, nude πέδιλα.

To μοναδικό αξεσουάρ που «έσπασε» το total white look της ήταν τα χρυσά, chunky κολιέ στον λαιμό της και αυτό ήταν και το πιο edgy στοιχείο ενός κατά τ’άλλα ήσυχου συνόλου. «Πάμε Δανάη!»… για το επόμενο fashion inspo μας.
Δες επίσης: Tα πιο κομψά καρό πουκάμισα της αγοράς είναι εδώ και σε προκαλούν να τα φορέσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss