Η διάφανη ρόμπα της Dakota Johnson είναι απόδειξη πως μπορείς να φορέσεις loungewear στη δουλειά

Η ηθοποιός, σε μια casual chic εμφάνιση!

Η πανδημία του Covid-19 μπορεί να έκανε το casual fashion το «go-to» όλων μας, αλλά η Dakota Johnson είχε μια χαλαρή προσέγγιση στη μόδα πολύ νωρίτερα από αυτό. Το στυλ της ήταν πάντα απλό, χωρίς πολλά περιττά αξεσουάρ. Έτσι, για μια πρόσφατη εμφάνισή της στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», δεν μας εξέπληξε που η ηθοποιός διάλεξε να φορέσει μια διάφανη ρόμπα.

Στην βραδινή συνομιλία της με τον Fallon στης 19 Ιανουαρίου για την καινούργια της ταινία, «Our Friend», η Johnson εμφανίστηκε με μια πορτοκαλοκόκκινη ρόμπα με καμέλιες. Αυτό το loungewear κομμάτι είναι από ένα Βέλγικο brand, Bernadette Antwerp, του οποίου τα διάφανα νεγκλιζέ είναι αγαπημένα και του μοντέλου Chrissy Teigen. Το θηλυκό αυτό ρούχο είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από ιταλικό μετάξι, ενώ το πρωτότυπο φλοράλ print είναι σχεδιασμένο από τo ίδια το label.

Η Charlotte και η Bernadette De Geyter, η μαμά και κόρη πίσω από αυτό το brand γυναικείας ένδυσης, φαίνεται να εγκρίνουν την επιλογή της Dakota για τη συνέντευξή της με τον Αμερικάνο τηλεπαρουσιαστή. Στον λογαριασμό τους στο Instagram κοινοποίησαν φωτογραφίες της ηθοποιού με την ρόμπα και με μια πολύ γλυκιά λεζάντα.

Παρόλο που το συγκεκριμένο printed σχέδιο είναι sold out, θα βρεις πολλές άλλες παρόμοιες στην ιστοσελίδα του brand. Για παράδειγμα, ψάξε την κόκκινη φλοράλ ρόμπα που φόρεσε παλαιότερα η Chrissy Teigen ή αυτήν με τους κύκνους, η οποία έρχεται σε μια πρασινοκίτρινη απόχρωση. Αυτές οι πολύχρωμες ρόμπες θα σε πείσουν να αφήσεις πίσω σου τις φόρμες σου, έστω και για μια μόνο μέρα. Τσέκαρε, λοιπόν, στο site της εταιρείας αλλά και στην παρακάτω gallery, όλες αυτές τις υπέροχες επιλογές και ετοιμάσου να φορέσεις ένα από αυτά τα κομμάτια στα διαδικτυακά σου meetings την επόμενη εβδομάδα.

Δες επίσης: Το νέο trend με τις στολές σκι που βλέπουμε παντού στο Instagram έχει τραβήξει την προσοχή μας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss