Η διαρροή του Galaxy A72 δείχνει premium χαρακτηριστικά, αποκαλύπτει όλα τα χρώματα

Μετά την παρουσίαση του προσιτού Galaxy A32 5G τον περασμένο μήνα, η επόμενη κίνηση της Samsung είναι ότι ανακοινώνει το Galaxy A72. Αυτό το τηλέφωνο ήταν το επίκεντρο πολλών διαρροών τις τελευταίες ημέρες, και χάρη στο WinFuture γνωρίζουμε τώρα σχεδόν τα πάντα.

Το Galaxy A72 διαθέτει μεγάλη οθόνη, μεγάλη μπαταρία και πολύ χώρο αποθήκευσης

Ανακαλώντας τον γνωστό σχεδιασμό διάτρησης της Samsung, το επόμενο Galaxy A72 είναι εξοπλισμένο με οθόνη Super AMOLED 6,7 ιντσών που προσφέρει αναλογία διαστάσεων 20: 9 και ανάλυση Full-HD + (2400 x 1080p). Ενώ από κάτω είναι ένας οπτικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Πρόσφατες αναφορές έδειξαν ότι η οθόνη του Galaxy A72 υποστηρίζει επίσης έναν ομαλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz, αλλά το WinFuture δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει. Στο εσωτερικό βρίσκουμε μια γενναιόδωρη μπαταρία 5.000 mAh που συνδυάζεται με κάποια μορφή τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB-C. Μιλώντας για θύρες, οι οπαδοί των ακουστικών θα χαρούν να ακούσουν ότι η Samsung έχει συμπεριλάβει ένα jack ήχου.

Φυσικά, κανένα από αυτά δεν είναι χρήσιμο χωρίς ένα καλό chipset. Η Samsung επέλεξε το γρήγορο οκταπύρηνο Snapdragon 720G, το οποίο μπορεί επίσης να βρεθεί στο Poco M2 Pro και το Oppo Reno 5. Ανάλογα με την παραλλαγή, βρίσκεται δίπλα σε 6 GB ή 8 GB RAM. Το πρώτο συνδυάζεται με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το δεύτερο επωφελείται από 256 GB. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν κάρτες microSD.

Το Samsung Galaxy A72 θα υποστηρίζει δίκτυα 5G;

Στο θέμα της συνδεσιμότητας, το Galaxy A72 υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE. Παλαιότερες αναφορές υπαινίχθηκαν την ύπαρξη ενός μοντέλου 5G, αλλά και οι δύο WinFuture και Max Jambor λένε ότι αυτό δεν συμβαίνει, οπότε δεν θα είναι υποψήφιος για το καλύτερο τηλέφωνο 5G χαμηλού προϋπολογισμού στην αγορά. Άλλες αξιοσημείωτες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν βαθμολογία αντοχής στο νερό και τη σκόνη IP67, ένα πλαστικό πίσω πλαίσιο και την παρουσία του Android 11 της Google και του One UI 3 της Samsung απευθείας από το κουτί. Ολοκληρώνοντας το πακέτο του Galaxy A72 είναι ένα πλαστικό πλαίσιο που φιλοξενεί ένα rocker έντασης και ένα κουμπί λειτουργίας στα δεξιά. Το κάτω μέρος πρέπει να περιλαμβάνει επίσης ένα ηχείο, αν και είναι απίθανο να ρυθμιστεί ένα στερεοφωνικό ηχείο.

Το Galaxy A72 προσφέρει μια εγκατάσταση τετραπλής κάμερας και μια κάμερα selfie 32MP

Οι κάμερες είναι μια ολοένα και πιο σημαντική πτυχή των smartphone αυτές τις μέρες και η Samsung δεν έχει ξεφύγει από το Galaxy A72. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαθέτει μια ευέλικτη ρύθμιση τετραπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Πρωταγωνιστής είναι μια κύρια κάμερα 64 megapixel που χρησιμοποιεί τεχνολογία pixel binning για παραγωγή ανώτερων φωτογραφιών με περισσότερες λεπτομέρειες και αυξημένη ευκρίνεια. Η προεπιλεγμένη ανάλυση των φωτογραφιών είναι πιθανότατα 12 megapixel.

Η Samsung έχει επίσης εφοδιάσει το Galaxy A72 με εξαιρετικά ευρεία κάμερα 12 megapixel, κάμερα macro 2 megapixel, φλας LED πίσω και κάμερα selfie 32 megapixel. Όσον αφορά τον αισθητήρα βάθους 5 megapixel που χρησιμοποίησε η Samsung στο πίσω μέρος του Galaxy A71 του περασμένου έτους, ο οποίος έχει αντικατασταθεί πλήρως me τηλεφακό 2x που διαθέτει ανάλυση 8 megapixel. Το WinFuture επισημαίνει ότι ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες της κάμερας έρχονται σε αντίθεση με τις προηγούμενες αναφορές, οπότε ίσως να μην είναι απόλυτα σωστές.

Ανακοίνωση Samsung Galaxy A72, ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, χρώματα

Το Samsung Galaxy A72 αναμένεται να γίνει επίσημο στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου παράλληλα με τα πιο προσιτά Galaxy A52 και A52 5G. Οι πωλήσεις και οι αποστολές θα ξεκινήσουν λίγο μετά στην Ευρώπη, όπου το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στα 449 € για το μοντέλο 6/128 GB και 509 € για την παραλλαγή 8/256 GB.

Όσο για τα χρώματα, οι διαρροές υποδεικνύουν ότι θα υπάρχουν τέσσερα μοντέλα – Awesome Black, Awesome White, Awesome Blue και Awesome Violet.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss