Η διαρροή Samsung Galaxy Z Flip Lite υποδηλώνει ότι έρχεται ένα φθηνότερο πτυσσόμενο τηλέφωνο

Εάν πιστεύετε ότι τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα είναι όλα ακριβά, σίγουρα δεν κάνετε λάθος. Αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικά καλά νέα καθώς μια προσιτή έκδοση του Galaxy Z Flip θα μπορούσε να είναι στα σκαριά για να κυκλοφορήσει. Αυτή η φήμη προέρχεται από τον Ross Young, γνωστό leaker, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι άκουσε φήμες για ένα «Z Flip Lite with UTG».

Ο Young ήταν ένας από τους πολλούς διαρροείς που προηγουμένως έφεραν την ιδέα ενός Galaxy Fold Lite, αλλά προφανώς αυτό δεν υπάρχει πλέον σαν ιδέα.

Το UTG αναφέρεται σε εξαιρετικά λεπτό γυαλί, το υλικό της οθόνης που μοιάζει με γυαλί στο άγγιγμα, αλλά μπορεί να λυγίσει εύκολα, αν και δεν ξέρουμε αν είναι στην πραγματικότητα γυαλί ή απλά έχει αναμιχθεί με μικρά σωματίδια γυαλιού σε ένα πλαστικό πολυμερές.

Ο Young φαίνεται να έχει αρκετά σταθερό ιστορικό με διαρροές για τις οθόνες, ειδικά στην κατηγορία με δυνατότητα αναδίπλωσης, και ένα Z Flip Lite θα λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σχετικά με την τιμή των αναδιπλούμενων συσκευών.

Αυτό σημαίνει ότι φαίνεται πολύ εύλογο η Samsung να εργάζεται πραγματικά σε ένα τόσο προσιτό τηλέφωνο. Ωστόσο, ίσως να μην πρέπει να ενθουσιαστείτε πολύ μέχρι να το δείτε.

Εάν, όπως λέει ο Young, η Samsung ακύρωσε το έργο Galaxy Z Fold Lite, αυτό δείχνει ότι η εταιρεία είναι πρόθυμη να ακυρώσει ιδέες εάν δεν μπορεί να λειτουργήσει με καλό οικονομικό όφελος για αυτή. Δεν υπάρχει καμία λέξη γιατί αυτό το project κατέρρευσε, αλλά είναι πολύ πιθανό το ίδιο ζήτημα να συμβεί και πάλι.

Επιπλέον, αυτή είναι μια μόνο φήμη αυτή τη στιγμή, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν άλλες αξιοσημείωτες διαρροές υπάρξουν πριν μπορέσουμε να είμαστε πλέον σίγουροι για το πόσο ακριβής είναι αυτή η διαρροή.

Τα πτυσσόμενα τηλέφωνα θα ήταν πολύ πιο δημοφιλή εάν περισσότερα άτομα μπορούσαν πραγματικά να τα αντέξουν οικονομικά, αλλά περιμένουμε για μια φθηνότερη κάμψη συσκευή και ελπίζουμε σχετικά σύντομα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss