Η εγκυμονούσα Τζένη Μπαλατσινού ξεκίνησε την εβδομάδα της με αισιόδοξη διάθεση (pic)

Σε περίπου δύο μήνες η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, το γιο τους, ο οποίος θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον πιο γλυκό τρόπο. Η παρουσιάστρια και ο Υπουργός Υγείας περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα συναντήσουν τον καρπό του έρωτά τους, με τη χαρά τους να είναι απερίγραπτη!

Η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο ακολουθεί κανονικά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της, δίνει το παρών στη δουλειά της και παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια. Από το πρόγραμμά της φυσικά, δεν λείπει η επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια τροφοδοτεί καθημερινά τους λογαριασμούς της με φωτογραφίες και βίντεο, είτε από την προσωπική, είτε από την επαγγελματική της ζωή. Συχνά, μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού επιλέγει να στέλνει θετικά μηνύματα, τα οποία, βέβαια, ακολουθεί κι η εκείνη.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η ίδια δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με ένα quote που έγραφε: “Breath. This is just a chapter, not your whole life” (Ανέπνευσε. Αυτό είναι απλώς ένα κεφάλαιο, όχι ολόκληρη η ζωή σου).

Δες τη φωτογραφία:

Η Τζένη Μπαλατσινού στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss