Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει τα signature κραγιόν της για όλη την άνοιξη

Είναι αποχρώσεις που λατρεύει εδώ και χρόνια και που τις φοράει πολύ!

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση αυτά τα σχεδόν τριάντα χρόνια που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή. Την αγάπησε όλη η Ελλάδα, αλλά κυρίως οι γυναίκες, για το μπρίο, το κέφι, την αισιοδοξία και την αλήθεια της. Αλλά και για την ομορφιά της.

Πώς να πάρεις τα μάτια σου, άλλωστε, από αυτό το τόσο εντυπωσιακό πρόσωπο! Η αλήθεια είναι πως η Ωραία Ελένη μάς λείπει πολύ από την τηλεόραση αυτόν τον καιρό, αλλά πιστεύουμε πως θα επιστρέψει ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένουμε και θα φωτίσει πάλι τα πρωινά ή τα μεσημέρια μας.

Μέχρι τότε φροντίζει μέσα από το account της στο Instagram να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τα beauty looks της. Ειδικά με το μακιγιάζ της! Γιατί μη νομίζεις πως η Ελένη αφηνόταν πλήρως στα χέρια κάποιας make up artist όσο είχε τη δική της εκπομπή. Όχι! Πάντα έβαζε και τη δική της πινελιά στο μακιγιάζ της και κυρίως στο κραγιόν της. Και αυτό κάνει και τώρα, στη ζωή της εκτός τηλεόρασης.

Αν έχουμε καταλάβει κάτι όλα αυτά τα χρόνια που την παρακολουθούμε, λοιπόν, αυτό είναι η αδυναμία που έχει στα κραγιόν και δη στα ροζ και τα φούξια. Πόσες φορές, άλλωστε, δεν έχει πει στον τηλεοπτικό αέρα ότι τα λατρεύει, ότι της αρέσει να κάνει blending διαφορετικές αποχρώσεις και να δημιουργεί το δικό της κραγιόν με αυτόν τον τρόπο!

Ε, αυτήν την αδυναμία στον κόσμο του ροζ μάς την έχει ήδη δείξει μέσα από τις πολλές φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Και, έτσι, μας έχει βάλει από νωρίς σε mood άνοιξης για τα καλά. Γιατί αν το ροζ και το φούξια δεν είναι ανοιξιάτικες αποχρώσεις, τότε ποιες είναι; Κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery και θα δεις πόσο πολύ τις ταιριάζουν οι αποχρώσεις του ροζ στα χείλη. Δεν θα σε αφήσουμε έτσι, όμως… Σου έχουμε βρει και τα κατάλληλα κραγιόν για να μπεις σιγά-σιγά κι εσύ σε πιο ανοιξιάτικο mood και να πάρεις λίγη από τη λάμψη της Ελένης Μενεγάκη. Τόλμησέ το! Θα αλλάξει αμέσως η διάθεσή σου!

Διάβασε ακόμα: Ερεθίστηκε το δέρμα σου από κάποιο skincare προϊόν; Έτσι θα το φροντίσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss