Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει το beauty look που την κάνει να νιώθει όμορφη στην καραντίνα

Είναι ό,τι πρέπει για το σπίτι!

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και περίπου ένα εξάμηνο έχει μείνει μακριά από την τηλεόραση και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με την οικογένειά της. Και μπορεί να νόμιζες πως με την αποχή της από την παρουσίαση θα πάψει να μας απασχολεί, όμως η ωραία Ελένη φέτος είναι πιο ενεργή από ποτέ μέσα από το Instagram της.

Μοιράζεται ανελλιπώς μέσα από το account της στιγμές της καθημερινότητάς της, όπως την ενασχόλησή της με τη μαγειρική, την ανάγνωση βιβλίων, αλλά και όμορφα στιγμιότυπα με τα κατοικίδιά της. Και φαίνεται πως περνά υπέροχα σε αυτήν τη δεύτερη καραντίνα.

Εμείς, όμως, παρατηρήσαμε και κάτι ακόμα… Η Ελένη δε μένει απεριποίητη μέσα στο σπίτι. Φροντίζει την εικόνα της και τον εαυτό της, όπως άλλωστε έκανε όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε. Για την ακρίβεια, η ξανθιά παρουσιάστρια έχει επιλέξει ένα beauty look, που φαίνεται να την εκφράζει και το οποίο έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να τη συνοδεύει στις φωτογραφίες της.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, λέει «ναι» στο ροζ κραγιόν και στους χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά. Αυτό είναι το αγαπημένο της beauty look αυτόν τον καιρό και εμείς θα συμφωνήσουμε πως είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες που περνάμε μέσα στο σπίτι. Ναι μεν δεν είμαστε υπερβολικές, αλλά από την άλλη δεν είμαστε ούτε εντελώς απεριποίητες και έτσι φτιάχνει κάπως η διάθεσή μας.

Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά όλες τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με ροζ κραγιόν και wavy hair look και μερικά ροζ κραγιόν έτσι… για να μπορέσεις να αντιγράψεις το λιτό, αλλά όμορφο μακιγιάζ της!

Διάβασε ακόμα: Έντονα χρώματα: Κάν’ το όπως η Ηλιάνα, με τη βοήθεια του make up artist της, Γιάννη Σίσκου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss