Η Ελένη Μενεγάκη σε μία ultra chic στιγμή της στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής

«Ντύθηκε» στα ροζ το ιστορικό κτίριο της Αθήνας στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

O Οκτώβριος είναι ο μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα τους τελευταίους μήνες αλλά δεν «απουσιάζει» ποτέ από τον ρόλο της ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας, ενάντια σε αυτήν την ασθένεια, για την Ελλάδα.

Η φετινή εκδήλωση φωταγώγησης έγινε για ακόμα μία φορά μετά από πρωτοβουλία της Estée Lauder και το κτίριο που «έγινε ροζ» ήταν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στις 20.30 το βράδυ «τα φώτα» άναψαν παρουσία της Ελένης και το διακριτικό και κομψό event που έγινε κεκλεισμένων των θυρών φέτος εξαιτίας της πανδημίας, μεταδόθηκε live από τη σελίδα του Facebook της Estée Lauder Greece.
783A3497

Η Ελένη Μενεγάκη επανάλαβε τα χρώματα που χρησιμοποιεί στις αντίστοιχες εκδηλώσεις κάθε Οκτώβριο εδώ και πολλά χρόνια και εμφανίστηκε με ένα λευκό, slim fit κοστούμι, ένα nude top και ένα μπεζ ζευγάρι γόβες δια χειρός Δούκα Χατζηδούκα. Ο shoe designer ήταν και αυτός που σχεδίασε για ακόμα μία χρονιά το ειδικό «ροζ βραχιολάκι» τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το ultra chic σύνολο της Ελένης ήταν custom made δημιουργία του ελληνικού fashion brand, Αccess Fashion και η λεπτομέρεια που το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό –εκτός από το ειδικό ροζ κορδελάκι στο πέτο της- ήταν το φερμουάρ στο τελείωμα του παντελονιού της. Μία βραδιά με μήνυμα ουσιαστικό που πρέπει να ακουστεί σε ολόκληρη τη χώρα! «Όλοι μαζί, γυναίκες και άνδρες ας μεταφέρουμε για άλλη μία χρονιά αυτό το σπουδαίο μήνυμα αγάπης για την ίδια τη ζωή! Ας συνεχίσουμε, λοιπόν, ακόμα πιο δυνατά, γιατί ενωμένοι μπορούμε να το μεταφέρουμε και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας», τάδε έφη Ελένη Μενεγάκη και μας κάλυψε όλους μας.
Δες επίσης: Πέντε φορές στις φετινές Εβδομάδες Μόδας που η βιωσιμότητα κέρδισε… το παιχνίδι του στυλ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss