Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, 4 ετών στην αγκαλιά του μπαμπά της! Η πιο τρυφερή φωτογραφία

Μπορεί πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Ζουγανέλης να συνόδευσε συγκινημένος την κόρη του Eλεωνόρα νύφη στην εκκλησία αλλά για εκείνον δεν έχει περάσει και πολύ καιρός από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι και την είχε στην αγκαλιά του!

Η Έλενα Μακρή μέσα από το profile του Elena’s Diary στο instagram, δημοσίευσε μια vintage σπάνια φωτογραφία με τον Γιάννη Ζουγανέλη και δίπλα του την μικρή Ελεωνόρα μόλις 4 ετών. Το 1987 η Ελεωνόρα συμμετείχε στο παιδικό δίσκο που είχε βγάλει ο μπαμπά της, το γνωστό “Γύρω Γύρω Όλοι”

Η Έλενα Μακρή συνόδευσε τη φωτογραφία του σπάνιου αρχείου της με τα εξής λόγια

“Πατέρας και κόρη: Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τη μικρή Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη δεκαετία του 80. «Σου παραδίδω ένα κορίτσι, το οποίο μεγάλωσε μέσα στον ήχο, την σκέψη και την πάλη με την αισθητική και εύχομαι να την εξελίξεις» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδίδοντας την κόρη του στον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου στον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού στις Σπέτσες. Πράγματι η δημοφιλής τραγουδίστρια μεγάλωσε μέσα στη μουσική και το τραγούδι. Ήταν μόλις τεσσάρων ετών το 1987 όταν συμμετείχε στον παιδικό δίσκο του πατέρα της “Γύρω Γύρω όλοι”.

Η πιο τρυφερή φωτογραφία, μπαμπά και κόρης

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss