Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στον ημιτελικό του Voice ήταν όνειρο!

Η παρουσιάστρια επέλεξε μια ονειρεμένη εμφάνιση για τον ημιτελικό του Voice.

‘Ήρθε η ώρα για τον μεγάλο ημιτελικό του Voice στον Skai. Στα δύο πρώτα live του μουσικού talent show, η Δούκισσα Νομικού ανέλαβε τον ρόλο παρουσιάστριας, μιας και ο Γιώργος Λιανός είναι στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του Survivor.

Από το πρώτο live κιόλας, η Δούκισσα κατάφερε να μας εντυπωσιάσει μιας και η μανούλα δύο μικρών παιδιών, του Σάββα και της Αναστασίας είναι πιο fit και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πιο αδύνατη από πριν γίνω μαμά, το πολύ τρέξιμο, άλλαξε ο μεταβολισμός μου, ήμουν τόσο αδύνατη μέχρι την Τρίτη Γυμνασίου, σαν να άλλαξε ο μεταβολισμός σου, με τα δύο παιδιά δεν προλαβαίνεις να φας, αν έμενα με τη μαμά μου, πιστεύω θα με τάιζε και μένα», τόνισε πριν μερικές ημέρες η Δούκισσα στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Πάντως, στο σημερινό της look η Δούκισσα επέλεξε ένα στράπλες στραφταλίζε μίνι φόρεμα σε πράσινη απόχρωση από την Ειρήνη Μάκκου, και custom made μπότες, πάνω από το γόνατο, στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα. Το styling έκανε ο Μάρκος Αντριώτης και το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss