Η εμφάνιση της Billie Eilish στα φετινά Billboard μας δίχασε

Τα φετινά βραβεία Billboard πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με μια μεγάλη διαφορά. Η αίθουσα στην οποία έγινε η λαμπερή τελετή ήταν άδεια λόγω των μέτρων προστασίας. Η Kelly Clarkson παρουσίασε την βραδιά και όλοι οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες ήταν εκεί, με τον Post Malone να είναι ο μεγάλος νικητής, φεύγοντας με 9 βραβεία.

Το κορίτσι της καρδιάς μας, Billie Eilish, απέδειξε πως φέτος είναι η χρονιά της αφού κατάφερε να κερδίσει 3 σημαντικά βραβεία (Top New Artist, Top Female Artist). Αυτό που δίχασε τους fans και ομολογούμε ότι μας έβαλε σε σκέψεις, είναι το look το οποίο επέλεξε να φορέσει η 18χρονη σταρ στα φετινά βραβεία.

Η Billie εμφανίστηκε με ένα λαδί μεταξωτό πουκάμισο που είχε επάνω λουλούδια και ασορτί παντελόνα. Το ντύσιμό της ολοκλήρωσαν τα sneakers και η μάσκα προσώπου της στο ίδιο ακριβώς ύφασμα με το outfit της. Το κορίτσι-θαύμα της μουσικής βιομηχανίας είναι γνωστό πως αγαπά το πιο casual ντύσιμο όμως εμείς πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να κάνει μια πολύ καλύτερη επιλογή.

Πριν λίγες ημέρες η Eilish έκλεισε όλα τα στόματα όταν απάντησε στα σχόλια που δεχόταν για τις στυλιστικές της επιλογές και το σώμα της. «Αν φοράω άνετα ρούχα, δεν είμαι γυναίκα. Αν βάλω λιγότερα, είμαι τσούλα. Παρότι δεν έχεις δει ποτέ το σώμα μου, εξακολουθείς να με κρίνεις γι’αυτό. Γιατί;», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή celeb.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις την αγαπημένη μας Billie τη στιγμή που λαμβάνει ένα από τα βραβεία της.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss