Η ευκαιρία της Μπέτις

Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες η Μπέτις θα προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε με τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της πόλης, είναι φαβορί στο εκτός έδρας με την Ουέσκα. Καλές πιθανότητες να σκοράρουν Σπέτσια και Σαμπντόρια στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Σπέτσια και Σαμπντόρια συνθέτουν ένα γειτονικό ντέρμπι αλλά… πρωτοεμφανιζόμενο, καθώς δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ για οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Η πρωτάρα στην κατηγορία Σπέτσια προέρχεται από τη μεγάλη έκπληξη, επικρατώντας εκτός έδρας της Νάπολι με 2-1, ενώ και η Σαμπντόρια έκανε το μπαμ μεσοβδόμαδα, νικώντας 2-1 την Ιντερ, η οποία μέχρι τότε μετρούσε οκτώ διαδοχικές νίκες. Ομάδες με το εύκολο γκολ αλλά και αμυντικές αδυναμίες, η Σπέτσια προέρχεται από 7 G/G στα 8 τελευταία παιχνίδια της, το αντίστοιχο νούμερο της Σαμπντόρια είναι 8 στα 9 τελευταία. Το G/G πληρώνει 1,60 στον ΟΠΑΠ.

Η Μπέτις πήγαινε την προηγούμενη εβδομάδα στο ντέρμπι της πόλης με τη Σεβίλλη από μειονεκτική θέση, όμως έκανε εξαιρετική εμφάνιση, έριξε στα σχοινιά την αντίπαλό της και από ατυχία έμεινε στο 1-1, από ατυχία δεν κατάφερε να κερδίσει. Είχε πολλές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και χαμένο πέναλτι στο 75’, η νίκη «γλίστρησε» μέσα από τα χέρια της. Δικαιωματικά λοιπόν της αξίζει η εμπιστοσύνη για ποντάρισμα στην έδρα της ουραγού Ουέσκα, η οποία έχει μόλις μία νίκη στη σεζόν, προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Μπαρτσελόνα. Φαβορί στο 2,35 του ΟΠΑΠ η Μπέτις, φυσικά με την υποσημείωση των κακών καιρικών συνθηκών, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και την πιθανότητα δημιουργίας πάγου στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΣΠΕΤΣΙΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: G/G (1,60)
(22:00): ΟΥΕΣΚΑ – ΜΠΕΤΙΣ: 2 (2,35)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss