Η Ευρυδίκη εξομολογείται για τα διαζύγιά της: “Για κάποιο λόγο δεν άντεχα, δεν άντεχε ο γάμος” (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Σημείο Συνάντησης” θα βρεθούν απόψε ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ευρυδίκη. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής και η επιτυχημένη τραγουδίστρια θα ανοίξουν τις καρδιές τους και θα μιλήσουν για γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η Ευρυδίκη μίλησε για τα δύο διαζύγια που έχει περάσει, αλλά και για τον τρίτο γάμο της με τον Μπόμπ Κατσιώνη, που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2019.

«Χωρίζεις μία φορά, χωρίζεις δεύτερη φορά, λες… κάτι δεν πάει καλά, μήπως φταίω εγώ; Κάτι συμβαίνει κάθε φορά και είτε έχω εγώ παραπάνω απαιτήσεις, είτε… δεν ξέρω. Για κάποιο λόγο δεν άντεχα, δεν άντεχε ο γάμος.

Όταν γνώρισα τον Μπομπ δεν σκέφτηκα ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι θα μπορούσα να ξαναπαντρευτώ. Αλλά όταν έγινε η σχέση, προχωρήσαμε και μείναμε μαζί, έβλεπα ότι αυτό το πράγμα, όπως εξελίσσεται, και αυτό που με κάνει να αισθάνομαι είναι όντως αυτό που ονειρευόμουν. Και είπα… αυτόν τον άνθρωπο δεν θα παντρευτώ; Που με κάνει ευτυχισμένη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Δες το βίντεο:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss