Η θετή κόρη της Kamala Harris πόζαρε για εξώφυλλο μεγάλου περιοδικού

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την ορκωμοσία του Προέδρου των ΗΠΑ, όπου η Ella Emhoff κατάφερε και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας και το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Η νεαρή είναι η θετή κόρη της Αντιπροέδρου, Kamala Harris και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Την ίδια ώρα, η 21χρονη φαίνεται πως αποτελεί το νέο big thing στο χώρο του modeling αφού έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με το γνωστό πρακτορείο IMG Models.

Πριν λίγες ημέρες, το ανερχόμενο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Γερμανικού περιοδικού “Dust” και πόζαρε στον φακό του Collier Shor με δημιουργίες των οίκων: Gucci, Balenciaga και Miu Miu. Η νεαρή με το εκρηκτικό και ιδιαίτερο στυλ είχε απασχολήσει έντονα τον Τύπο με το στυλάτο σύνολό της στην ορκωμοσία Biden.

Όλα δείχνουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά της αφού από τον Ιανουάριο η Ella εκπροσωπείται από μεγάλο πρακτορείο μοντέλων ενώ πριν λίγες ημέρες συμμετείχε στο virtual show του Proenza Schouler. Το μόνο σίγουρο είναι πως η πορεία της Ella είναι ανοδική και αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν έντονα αυτή τη χρονιά.

Δες επίσης: Αυτό είναι το 18χρονο μοντέλο που πρέπει να ξέρεις

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της Ella Emhoff.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss