Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πιο κομψή, total black εμφάνιση της εβδομάδας

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που δύσκολα σε απογοητεύει.

Αυτή η εβδομάδα περνάει για μία ακόμα φορά μέσα σε lockdown. Περισσότερο από το προηγούμενο διάστημα, βέβαια, καθώς μετά τις γιορτές κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνουμε σε εγκλεισμό στο σπίτι υπό πιο σοβαρούς περιοριστικούς όρους. Ακόμα και σε αυτήν την Covid εποχή, όμως, μας δίνει ευχαρίστηση να ψάχνουμε το κομμάτι της μόδας και να αναζητάμε τα trends και τα items που θα μας δώσουν απαράμιλλο στυλ. Είτε για τους κωδικούς στο 13033 είτε για την εποχή που η ύπαρξή τους θα πάψει και θα βγαίνουμε με μεγαλύτερη άνεση.

Οι celebrities που εμφανίζονται στην τηλεόραση -και στα social media τους- μας δίνουν καθημερινά έμπνευση και η αλήθεια είναι ότι, ειδικά τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει εμφανίσεις που έχουμε κατευθείαν προσθέσει στη λίστα μας. Το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι ένας συνήθης «ύποπτος» όταν μιλάμε για τα πιο fashion θέματα και η εκπομπή της είναι ο τόπος που τα φιλοξενεί.

Τα τελευταία post της παρουσιάστριας, ωστόσο, δείχνουν και μία από τις πιο κομψές της εμφανίσεις και σίγουρα το πιο chic, total black look της εβδομάδας. Το εν λόγω outfit τονίζει τη μέση, αναδεικνύοντας τις καλλίγραμμες αναλογίες της, τελειώνοντας σε μία γοητευτική παντελόνα, ένα στυλ που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Διάβασε επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το vinyl κολάν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss