Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τέλειο φόρεμα για κάθε μέρα και περίσταση

Πρόκειται για ένα σχέδιο που δίνει άνεση, κομψότητα και στυλ με έναν απλά αβίαστο τρόπο.

Ο Φεβρουάριος τελειώνει. Μπορεί πριν εβδομάδα να χιόνισε και να κατεβάσαμε τα πιο χοντρά μας ρούχα από την ντουλάπα, όμως, ο καιρός έφτιαξε ξανά και αρχίζουμε να μπαίνουμε σε mood άνοιξης. Πέρα από το τυπικό της υπόθεσης -γιατί, ναι, μόνο μια εβδομάδα χειμώνα έμεινε- είναι ότι μας φτιάχνει και η διάθεση, κάτι που έχουμε πολύ ανάγκη τόσον καιρό μέσα στο σπίτι.

Αυτή η αλλαγή του καιρού, ωστόσο, σημαίνει και κάτι άλλο. Η γκαρνταρόμπα μας πρέπει να ανανεωθεί με ρούχα πιο ελαφριά που να επιτρέπουν την άνετη -επιτρεπόμενη- έξοδο, ακόμα και την παραμονή στο σπίτι.

Το αγαπημένο μας κορίτσι, Ιωάννα Μαλέσκου, φωτογραφίζεται πολύ συχνά δείχνοντας τις εμφανίσεις που επιλέγει και τους συνδυασμούς που ανταποκρίνονται περισσότερο στο προσωπικό της στυλ. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα αβίαστα σέξι κορίτσι, ό,τι και να βάλει, ακόμα κι αν αυτό από μόνο του δεν αποπνέει καθόλου sexiness.

Πρόσφατα, η λαμπερή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία υπέροχα κλασική εμφάνιση, επιλέγοντας ένα μαύρο pencil dress που τόνιζε τη μέση και έδινε έμφαση στην hourglass φιγούρα της. Το εν λόγω ρούχο είναι κατάλληλο να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και με μικρές προσαρμογές σε αξεσουάρ μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση. Sneakers το πρωί στον καφέ, high heels το βράδυ για ποτό -ακόμα και σε lockdown-.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τόσο το φόρεμα της Μαλέσκου όσο και άλλες επιλογές με τις οποίες μπορείς να αντιγράψεις το look της, ανάλογα με το τι προτιμάς για εσένα.

Δες επίσης: 6 στυλάτοι τρόποι να φορέσεις μάσκα προσώπου και γυαλιά ηλίου μαζί

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss