Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο κομψό χτένισμα του φετινού φθινοπώρου

Αν έχεις κανονίσεις να βγεις απόψε, πρέπει να το κάνεις!

Έχεις δει ποτέ την Κατερίνα Καινούργιου απεριποίητη, με ατημέλητα μαλλιά ή χωρίς καθόλου μακιγιάζ; Η απάντηση δεν είναι δύσκολη και είναι «όχι». Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι πάντα φροντισμένη, καλοχτενισμένη και με υπέροχο μακιγιάζ, γιατί αγαπάει να βλέπει τον εαυτό της όμορφο και στα καλύτερά του.

Και ακριβώς για αυτό την αγαπάμε κι εμείς εδώ στο queen.gr! Ωστόσο, σε αυτό το θέμα δε θα μιλήσουμε για την εμφάνισή της, αλλά για το χτένισμα που επέλεξε στη σημερινή εκπομπή της, «Ευτυχείτε», στο OPEN.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να εμφανιστεί με ένα πολύ εύκολο και κομψό χτένισμα. Άφησε ελεύθερα τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς και τα έφερε πίσω από τα αυτιά δημιουργώντας ένα υπέροχο και «καθαρό» αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός σιγά σιγά άρχισε να δροσίζει, οπότε το χτένισμα της Κατερίνας είναι τέλειο για τις πρωινές, αλλά και βραδινές εμφανίσεις σου. Δε ζεσταίνεσαι τόσο πολύ πια, ώστε να πρέπει να πιάνεις τα μαλλιά σου συνεχώς σε αλογοουρές. Μπορείς, λοιπόν, να ξεκινήσεις να αφήνεις και πάλι τα μαλλιά σου ελεύθερα «παίζοντας» με μπούκλες και δημιουργώντας ultra chic χτενίσματα! Κάν’ το όπως η Κατερίνα, λοιπόν!

Διάβασε ακόμα: Κάπως έτσι θα ήταν τα ρούχα της «Emily in Paris» αποτυπωμένα σε… nail art

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss