Η κομβική στιγμή στην καριέρα του Μatthew McConaughey

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο Matthew McConaughey είναι φορμαρισμένος τα τελευταία χρόνια, έχοντας πολλές καλές ταινίες στο ενεργητικό του και ένα Οσκαρ για την ταινία Dallas Buyers Club το 2014.

Από τότε που άφησε στην άκρη τις ρομαντικές ταινίες τα πράγματα πήγαν καλυτερα γι’ αυτόν και δεν σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει κατι αντίστοιχο στο μέλλον, όπως ανέφερε.

Μετα την εμφάνιση του στο Sex in the City το 2000, ο Matthew McConaughey ήταν πρωταγωνιστής σε 5 ρομαντικές ταινίες μέσα σε μια δεκαετία, φτιάχνοντας ετσι μεγάλο όνομα: The Wedding Planner, How To Lose a Guy in 10 Days, Failure To Launch, Fool’s Gold και Ghosts of Girlfriends Past.

Ωστόσο κάπου εκεί ήρθε μια κομβική στιγμη στην καριέρα του ηθοποιού, καθώς αρνήθηκε πρόταση 14,5 εκ. δολαρίων για να παίξει σε μια ακόμα. Δήλωσε πως ήταν ευχαριστημένος που έκανε τον κόσμο να ξεχνιέται και είχε πάρει την σκυτάλη από τον Hugh Grant, αλλά ήθελε κάτι διαφορετικό. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Είχε μερικές εισπρακτικές αποτυχίες αν και όχι τόσο κακές (Bernie, Killer Joe, The Paperboy) αλλά και μεγάλες επιτυχίες όπως τα Magic Mike, Dallas Buyers Club, Interstellar, αλλά και η σειρά του HBO, True Detective.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss