Η Μαρία Καλάβρια αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να χωρίσουν! (video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή “Pop Up” η Μαρία Καλάβρια. Το πρώην μοντέλο, που έκανε μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό τη δεκαετία του ’90, μίλησε για το μόντελινγκ, τον χωρισμό από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα παιδιά της.

«Πριν παντρευτώ, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήμουν στο Μιλάνο, όπου κι έκανα τα περισσότερα σόου με όλους τους ξένους σχεδιαστές. Την εποχή που ήμουν εγώ και ήταν η Καγιά, η Κουλιανού, η Μπαλατσινού υπήρχε μόντελινγκ. Τότε ήταν η χρυσή εποχή των μοντέλων, όπως έλεγαν, τώρα δεν υπάρχει μόντελινγκ στην Ελλάδα» παραδέχτηκε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Πίπερη και εξομολογήθηκε ότι δεν εξελίχθηκαν όλα ρόδινα στην καριέρα της.

Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δήλωσε: «Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Έχουμε πολύ καλή σχέση, από εκεί και πέρα ήταν ευχάριστο όλο αυτό το διάστημα. Δεν ήταν άσχημο. Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου γιατί ήμουν πολλά χρόνια παντρεμένη και μπήκα κατευθείαν σε μια σχέση. Δεν ήταν εύκολο (να μείνω μόνη)».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφορικά με τους λόγους χωρισμού: «Σιγά-σιγά συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Ήταν δική μου απόφαση να κλείσω τη σχέση αυτή και είπα ότι έπρεπε να το κάνω. Από εκεί και πέρα χωρίς να βάζω όρους και όρια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές, εάν θα  τα ξαναβρώ με τον Δημήτρη, λέω δεν ξέρω τι θα μου συμβεί αύριο».

Όσο για τη δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι διατηρούν μεταξύ τους φιλικές σχέσεις, η Μαρία Καλάβρια τόνισε: «Δεν είμαστε Σουηδία! Πώς θα γίνουμε κολλητοί φίλοι, όταν υπήρχε συναισθηματική σχέση, ούτε από εμένα και ούτε από τον Δημήτρη είχε κλείσει. Είναι φυσιολογικό να μην μπορούμε να είμαστε φίλοι»

Ακόμα, ανέφερε ότι τα παιδιά της τη ρωτούν συνεχώς γιατί είναι μόνη και δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που χώρισε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δες το βίντεο:

Η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχαν περίπου τρία χρόνια σχέση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss