Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το χρώμα που λατρέψαμε αυτό το ΣΚ

Ό,τι πιο «φρέσκο» έχουμε δει τις τελευταίες μέρες.

Έχουμε συνηθίσει πια ότι η Μαρία Μπεκατώρου μάς δίνει -και πρόκειται να μας δίνει- έμπνευση και ιδέες για τα μελλοντικά μας look. Το «μυστικό» για τη λατρεία που της έχουμε βρίσκεται στο γεγονός ότι, ενώ, φυσικά, δημιουργεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, τα matching με ρούχα και χρώματα είναι κομψά με τόσο απλό τρόπο, που κάνει πολύ εύκολο στην κάθε μία γυναίκα που την παρακολουθεί είτε από την τηλεόραση είτε από το Instagram της να μπορεί να τα αντιγράψει και να τα υιοθετήσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Αυτό ακριβώς συνέβη και πριν από λίγες ημέρες όταν η Μπεκατώρου έκανε άλλη μία εμφάνιση στην εκπομπή της και είδαμε το χρώμα που είχε επιλέξει. Για την ακρίβεια, ήταν δύο αποχρώσεις ενός πολύ αγαπημένου χρώματος: του μωβ. Η γοητευτική παρουσιάστρια, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, επέλεξε να συνδυάσει ένα long-sleeve top σε πιο ανοιχτόχρωμο και παστέλ λιλά με μία πιο σκουρόχρωμη απόχρωσή του στο παντελόνι. Το αποτέλεσμα ήταν ένα «φρέσκο», classy και εντυπωσιακό outfit.

Το να κρατάς το «παιχνίδι» του styling μέσα στην ίδια χρωματική παλέτα ουσιαστικά είναι ένας τρόπος να ντύνεσαι με ασφάλεια και να μπορείς να διασφαλίσεις ότι θα έχεις στυλ και κομψότητα, χωρίς να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα για το color matching.

Δες επίσης: Το cosy look της Μαρίας Λουίζας Βούρου είναι η ωραιότερη επιλογή για μέσα στο σπίτι

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss