Η Ματθίλδη Μαγγίρα απαντά πρώτη φορά για τις δηλώσεις για τα gay ζευγάρια που προκάλεσαν σάλο

Δηλώσεων… συνέχεια για τη Ματθίλδη Μαγγίρα, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Λοιπόν” μιλώντας για τα gay ζευγάρια αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο “Πρωινό” και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τις συγκεκριμένες δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο, τονίζοντας πως οι απόψεις της δεν αφορούν τις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός ατόμου αλλά το πώς συμπεριφέρεται ο ίδιος ως άνθρωπος.

“Οι δηλώσεις ξεκίνησαν με έναυσμα το τραγούδι που έχω βγάλει, το οποίο έχει έναν πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό στίχο. Λέει λοιπόν το τραγούδι, ότι ξεμείναμε από λεβεντιά και μετά λέει ότι ήρθε και ο Μπάμπης που είχε παντρευτεί να μου εξομολογηθεί ότι βαρέθηκε να είναι άντρας και θέλει πια να αγαπηθεί. Οπότε σχολιάσαμε με βάση αυτόν τον στίχο και μπήκαμε σε αυτή τη θεματολογία […] Θεωρώ ότι οι άνδρες έχουν μεταλλαχθεί, δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί πια. Δεν ξέρω και πόσοι είναι, τους ψάχνω να τους μετρήσω. Άνδρες παλιάς κοπής. Δεν μιλάω για την ερωτική επιλογή του καθενός, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός” δήλωσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας και πάλι πως έχει να κάνει με τον άνθρωπο και το υπόβαθρό του και όχι με τις επιλογές του καθενός, ωστόσο δεν έκρυψε ότι δεν της αρέσει να βλέπει ερωτικές περιπτύξεις δημοσίως, είτε είναι gay είτε straight ζευγάρια.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss