Η μοίρα διαλύει τον Λιγνάδη – Του γύρισαν την πλάτη οι μάρτυρες υπεράσπισης. Έχει μόνο τον αδερφό του – nassosblog.gr

Μπορεί ο αδελφός του Γιάννης να δήλωσε ότι η οικογένειά του τον στηρίζει, αλλά οι κοντινοί του άνθρωποι εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν τηρήσει απόσταση ασφαλείας, ενώ δεν βρίσκονται μάρτυρες υπεράσπισης.

Ο κατηγορούμενος γνωρίζει ότι εκτός από την κοινωνική κατακραυγή, την πλάτη του έχουν γυρίσει και οι μέχρι χθες κολλητοί του.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ο Λιγνάδης αποκαλούσε οικογένεια, καθώς τον έδεναν με αυτούς δεκαετίες στενής φιλίας. Ο Αλέξης Κούγιας, σλυμφωνα με το πρώτο θέμα, κατά πάσα πιθανότητα θα καταθέσει αίτημα για την ακύρωση της προφυλάκισής του, ενισχύοντας παράλληλα τόσο με μάρτυρες όσο και με αποδεικτικά στοιχεία τους ισχυρισμούς του καλλιτέχνη ότι τον Αύγουστο του 2010 και του 2015 (χρονικά διαστήματα για τα οποία καταγγέλλεται) βρισκόταν στην Αίγυπτο και την Ιθάκη.

Από την άλλη, και η πλευρά των καταγγελλόντων αναμένεται να περάσει σε αντεπίθεση. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος που εκπροσωπεί έναν από τους καταγγέλλοντες, αποκάλυψε ότι υπάρχουν και νέες καταγγελίες για την υπόθεση Λιγνάδη.

Όπως είπε στον Alpha, ο ίδιος θα προσκομίσει στην ανακρίτρια αυτήν την εβδομάδα νέα αποδεικτικά στοιχεία που περιλαμβάνουν νέες καταγγελίες και μαρτυρίες για την εν γένει εγκληματική δραστηριότητα του Λιγνάδη. Επίσης, θα ζητήσει τη διενέργεια περαιτέρω ανακριτικών πράξεων και συγκεκριμένα την κατάσχεση υπολογιστών και των κινητών, καθώς και την έρευνα των ψηφιακών δεδομένων του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Όσο περνάει ο καιρός, όμως, η θέση του Λιγνάδη επιβαρύνεται. Ανοίγουν όλο και περισσότερα στόματα, τα οποία σκιαγραφούν μία παρεκκλίνουσα συμπεριφορά. Ο χορευτής Παναγιώτης Διονυσακόπουλους, ο οποίος συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη στη θεατρική παράσταση «Billy Eliot» επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπό του.

Περιέγραψε, μάλιστα, πώς ο ίδιος κράτησε τις αποστάσεις του σε προσκλήσεις για ποτό και μηνύματα. Ο νεαρός χορευτής δεν είναι ο μοναδικός. Ο ένας μετά τον άλλον, καλλιτέχνες και συνεργάτες του περιγράφουν στα σόσιαλ μίντια τη δική τους εμπειρία, τις φήμες και την επί δεκαετίες κυριαρχία ενός ανθρώπου που σχεδόν όλοι στο σινάφι του γνώριζαν ως «ιδιαίτερο» σε σχέση με την προσωπική του ζωή.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss