Η Μillie Bobby Brown παρουσιάζει τη δική της συλλογή γυαλιών Vogue

Επισημαίνοντας τον προσιτό χαρακτήρα, την έμπνευση από τη μόδα και το πνεύμα ενδυνάμωσης, τη χρονιά αυτή η Vogue Eyewear καλωσορίζει ένα νέο φρέσκο πρόσωπο που εμπνέει:  την Millie Bobby Brown. Η Millie είναι μια βραβευμένη ηθοποιός της γενιάς της, ακτιβίστρια και influencer – που κυριολεκτικά ενσαρκώνει ότι εκπροσωπεί η Vogue Eyewear. “Inspiring, inclusive & real” το μοναδικό πνεύμα της ερμηνεύει τις τελευταίες τάσεις με μια αυθεντική αυτοπεποίθηση, καλώντας τις κοπέλες να κατακτήσουν το μοναδικό όραμα της ζωής τους.

Επιπλέον, η νεαρή που συγκαταλέγεται στη λίστα Time 100 είναι μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη στον κόσμο της μόδας. Αγαπημένη από κορυφαίες μάρκες για την αυθόρμητη, απόλυτα προσωπική της προσέγγιση στους σχεδιαστές ενδυμάτων, η εμφάνιση της Millie είναι 100% πραγματική. Και αν το να δει κανείς είναι αυτό που θα τον κάνει να πιστέψει, η Millie αποδεικνύει ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να μεταμορφώσει τα super φυσικό της ταλέντο σε ένα must-have αντικείμενο μόδας με τη δική της Capsule συλλογή, που σχεδιάστηκε από κοινού με την Vogue Eyewear.

Αυτή τη σεζόν, η αγαπημένη μας Mille Bobby Brown παρουσιάζει τη MBB X Vogue Eyewear Capsule εμπνευσμένη από την προσέγγιση της Millie στις τελευταίες τάσεις, με ξεχωριστά μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για τις πολύπλευρες προσωπικότητες των κοριτσιών. Με αυτοπεποίθηση, αυθόρμητη και πάντα δροσερή, η συλλογή MBB X Vogue Eyewear είναι όσο πιο πραγματική γίνεται και οι κανόνες της είναι απλοί: Love Yourself, Be Kind, Stand Out, Keep It Real, Laugh Out Loud and Chase your Dreams. Έτσι, είτε πρόκειται για όμορφα παστέλ είτε σχήματα φακού avant-garde, ισχυρά ποπ χρώματα ή ρετρό-κομψά μεταλλικά πλαίσια, η συλλογή MBB x Vogue Eyewear αφορά στο «how your vogue with attitude».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις ολόκληρη την εντυπωσιακή συλλογή γυαλιών καθώς και φωτογραφίες από την καμπάνια.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss