«Η νέα γενιά των Windows» έρχεται σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος

Σε μια σύντομη παρουσία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Ignite της Microsoft, ο επικεφαλής των Windows, Panos Panay, αναφέρθηκε στο μέλλον των Windows.

«Δεν έχω μιλήσει για την επόμενη γενιά των Windows και το ποια είναι τα άμεσα σχέδια μας, όμως μπορώ να σας πω ότι είμαι άκρως ενθουσιασμένος» είπε συγκεκριμένα το στέλεχος της Microsoft, για να προσθέσει ότι «Δεν θα αναφερθούμε σήμερα σ’ αυτό το θέμα». Η δήλωση του Panay έγινε κατά τη διάρκεια 15λεπτης ομιλίας με τίτλο “The heartbeat of modern work“, χωρίς να βγαίνει από αυτή κάποια δήλωση, αναφέροντας πάντως ότι «σήμερα μιλάμε για τα Windows 10, τις δυνατότητές τους αλλά και το πως μπορούμε να υποστηρίξουμε τους χρήστες και τους πελάτες μας».

Εντύπωση προκαλεί πάντως ο διαχωρισμός της «επόμενης γενιάς των Windows» από την έκδοση των Windows 10 που βρίσκεται τώρα σε περισσότερα από 1 δισ. υπολογιστές, με ένα σενάριο να αναφέρει ότι πιθανόν η «νέα γενιά» είναι απλά τα Windows 10X που θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη για νέα συστήματα, με αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον. Ίσως βέβαια τα σχέδια της Microsoft για το δημοφιλές λειτουργικό είναι ποιο σημαντικά, κάτι που όπως φαίνεται θα μάθουμε σύντομα αφού αξιόπιστες πληροφορίες φέρουν την εταιρεία να ετοιμάζει online παρουσίαση τις επόμενες εβδομάδες στις οποίες θα παρουσιάσει το όραμά της για την επόμενη μεγάλη έκδοση των Windows.

  • 1

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss