Η νέα σειρά Dexter δεν θα… σβήσει το προηγούμενο φινάλε – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


H σειρά Dexter ήταν πολύ πετυχημένη τουλάχιστον μέχρι τα μισά της, και κατάφερε να αποκτήσει πολλούς fans και σίγουρα (όπως τόνισαν και αρκετοί από την ίδια την σειρά) δεν τελείωσε και με τον καλύτερο τρόπο.

Η απογοήτευση από το τέλος της 8ης σεζόν ήταν τεράστια, είτε σε κάποιον άρεσαν οι τελευταίες σεζόν, ενώ τώρα μετά από χρόνια φημών και πλέον οριστικά το Dexter επιστρέφει με 10 νέα επεισόδια.

Όπως ανακοινώθηκε από το Showtime, θα γίνει μια νέα μίνι σειρά με τον Michael C. Hall και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ παράλληλα επιστρέφει και ο showrunner Clyde Phillips, με την πρεμιέρα να είναι το φθινόπωρο του 2021.

Όπως αναφέρθηκε η σειρά Dexter θα διορθώσει και δεν θα διαγράψει το φινάλε της προηγούμενης. Kαι για την ακρίβεια όπως ανέφερε ο Phillips δεν θα είναι μια ένατη σεζόν για το Dexter, συνεπώς ούτε θα σβηστεί το φινάλε, ούτε θα έχει όμως και κάποια σημασία στην συνέχεια. Μπορεί να ήταν η ευκαιρία για ένα καλύτερο φινάλε, αλλά δεν θα το κάνουν, μιας και θα ήταν άδικο για τους θεατές να αναφερθεί πως όλο αυτό ήταν ένα “όνειρο”. Θα υπάρξει κάτι καινούργιο και ο κόσμος θα το αγαπήσει.

Φυσικά να θυμίσουμε πως η σειρά έχει να κάνει με τον Dexter Morgan, ο οποίος εργάζεται σαν τεχνικός ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας του Μαϊάμι και τα βράδια μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο.

– Aυτή είναι η άποψη μας για την σειρά

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss