Η πρωταγωνίστρια του The Queen’s Gambit εντυπωσιάζει με Celia Kritharioti

Η διάσημη σχεδιάστρια είναι εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένη των μεγαλύτερων σταρ του Hollywood.

Αυτές τις μέρες, όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο The Queen’s Gambit και την πρωταγωνίστρια, Anya Taylor Joy, που κατάφερε να είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο. Η σειρά δεν έχει αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια μόνο βάση της προτίμησης του κοινού, αλλά και βάση των κριτικών του χώρου που δηλώνουν εκστασιασμένοι με την ερμηνεία του νεαρού ταλέντου. Η Joy, πέρα από το αδιαμφισβήτητο υποκριτικό της ταλέντο, έχει και ένα πολύ ιδιαίτερο παρουσιαστικό που παραπέμπει σε πορσελάνινη κούκλα, καθιστώντας την ιδανική για τον ρόλο της κομψής σκακίστριας.

Με τη διασημότητα που της έφερε ο συγκεκριμένος ρόλος, η ηθοποιός βρίσκεται συνεχώς να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να δίνει σχετικές συνεντεύξεις. Λίγο πριν μία από αυτές και συγκεκριμένα πριν την εκπομπή «Ζωντανά με την Kelly και τον Ryan», φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα high fashion bow φόρεμα από Celia Kritharioti σε ανοιχτές παλ αποχρώσεις με ροζ και πράσινο. Με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της, αυτά τα χρώματα ήταν ό,τι έπρεπε για ένα κολακευτικό και girly αποτέλεσμα.

Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι που μας παραξενεύει, αφού πολλά μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz έχουν επιλέξει την ταλαντούχα σχεδιάστρια, όπως η Rita Ora, η Pixie Lott, η Jennifer Lopez, η Katy Perry και η Leona Lewis.

Δες επίσης: Το στυλιστικό τρικ της Sarah Jessica Parker που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss