Η σειρά The Boys έχει στόχο να συνεχιστεί για τουλάχιστον άλλες πέντε σεζόν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


H σειρά κόμικ The Boys ολοκλήρωσε πλέον την δεύτερη σεζόν και φυσικά έχει ανανεωθεί για τρίτη. Ο showrunner Eric Kripke στο New York Comic-Con 2020 μιλώντας και απαντώντας στους fans ανέφερε πως υπάρχει σχέδιο και αρκετά πράγματα, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει για τουλάχιστον πέντε σεζόν. Συν τοις άλλοις, τα κομικ είναι ανεξάντλητα, οπότε όλο και περισσότερες ιδέες μπορούν να προκύψουν, συνεπώς μπορούμε να πούμε πως πρώτος στόχος είναι οι 7-8 σεζόν με αυτά τα δεδομένα. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως τι σκέφτεται και η Amazon.

H σειρά εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες αποδέχονται την σκοτεινή πλευρά της δόξας τους και επικεντρώνεται σε μία ομάδα τιμωρών, γνωστοί και ως “The Boys”, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να καταρρίψουν διαφθαρμένους υπερήρωες με άγριους καβγάδες και μία γενική επιθυμία για βρώμικα παιχνίδια.

Οι δημιουργοί του βιβλίου, Garth Ennis και Darick Robertson είναι στην συμπαραγωγή, ο δημιουργός του “Supernatural” Eric Kripke είναι showrunner, ενώ πρωταγωνιστούν οι Karl Urban, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher και άλλοι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss