Η σειρά The Undoing σκίζει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει συζήτηση για το γεγονός ότι το HBO είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής και μας δίνει μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα σειρά το The Undoing που έχει κάνει ήδη πρεμιέρα εδώ και μερικές βδομάδες.

H σειρά έχει συνεχώς αυξανόμενη τηλεθέαση, μιας και μετά τα 1.7 εκ. θεατές της πρεμιέρας είχαμε αύξηση 18% στο επεισόδιο δυο και μετά το τρίτο είχε ακόμα μεγαλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα και έφτασε στο 21%. Σύμφωνα με το HBO συνολικά έχουν δει την σειρά (live μέσω του ΗΒΟ) πάνω από 6 εκ. θεατές.

H σειρά έχει να κάνει με μια ψυχολόγο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο, συμβουλεύοντας γυναίκες να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και να μη κρίνουν τους άντρες βασισμένες σε πρώτες εντυπώσεις, ούσα και η ίδια παντρεμένη με ένα παιδί και έχοντας μια ωραία καθημερινότητα. Όλα όμως ανατρέπονται σε μια στιγμή, στο άκουσμα μιας βίαιης δολοφονίας με την οποία σχετίζεται ο σύζυγός της, ο οποίος με τη σειρά του εξαφανίζεται, διαλύοντας εντελώς την εικόνα της ηρωίδας για την ως τότε ζωή της.

H μίνι σειρά βασίζεται στο βιβλίο You Should Have Known της Jean Hanff Korelitz, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland, Noah Jupe,
Fala Chen, Édgar Ramírez, κ.α.

Δείτε το trailer

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss