Η σκηνή σεξ από την σειρά Bridgerton του Netflix που δίχασε και προκάλεσε αντιδράσεις – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


H σειρά Bridgerton κατάφερε στις προβλέψεις για τις 28 πρώτες μέρες (αν και προβάλλεται από τις 25 Δεκεμβρίου) να κάνει πάνω από 63 εκ. views (ανά νοικοκυριό, οπότε είναι παραπάνω), έστω και για 2 λεπτά παρακολούθησης στο Netflix. Παράλληλα και στην Ελλάδα είναι σταθερά στην κορυφή της πλατφόρμας, ωστόσο υπάρχει κάτι άλλο.

SPOILER ALERT

Η σκηνή σεξ από την σειρά που έχει προκαλέσει αντιδράσεις είναι στο έκτο επεισόδιο και έχει να κάνει με τον μήνα μέλιτος των δυο πρωταγωνιστών. Υπάρχει όμως μια διαφορά στις αντιλήψεις των Daphne και Simon: η πρώτη θέλει παιδιά, ο δεύτερος όχι. Στην διάρκεια των πολλών σεξουαλικών επαφών τους, η Daphne έχοντας μάθει την μέθοδο με την οποία γίνεται η σύλληψη, ουσιαστικά είναι σαν να… ωθεί τον Simon να την αφήσει έγκυο, περιορίζοντας τον όσο γίνεται και παίρνοντας τον έλεγχο.

Υπήρξαν πολλά σχόλια και αντιδράσεις με τους θεατές να λένε πως πρόκειται ουσιαστικά για έναν τύπου βιασμό (μερικοί το πήγαν και πιο ακραία στο ρατσιστικό κομμάτι), ενώ παράλληλα μια άλλη μερίδα αναφέρει πως αν δεν ήθελε δεν θα έκανε εξ’ αρχής σεξ μαζί της. Φυσικά η σειρά σκίζει και δεν επηρεάστηκε καθόλου από αυτή την σκηνή, η οποία συζητήθηκε αρκετά και φυσικά όσοι την είδατε γνωρίζετε. Ποια είναι η γνώμη σας; Παρακαλούμε να μην γίνουν spoilers, για όσους δεν την έχουν δει.

Συν τοις άλλοις, σκηνές σεξ από την ταινία έχουν διαρρεύσει σε πολύ γνωστά site πορνό, χωρίς φυσικά την έγκριση του Netflix και φυσικά η πλατφόρμα θα κινηθεί νομικά τόσο για το περιεχόμενο, όσο κυρίως για την παρουσία των δυο πρωταγωνιστών, οι οποίοι υπέγραψαν για να εμφανιστούν στην σειρά, αλλά όχι σε τέτοιου είδους site. Κάτι που φυσικά όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο και σκληρό για τον καθένα και την κάθεμια που βρίσκεται στον χώρο.

Η σειρά Brigerton έχει να κάνει με την Daphne Bridgerton, την μεγαλύτερη κόρη της πανίσχυρης οικογένειας Bridgerton, που κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ανταγωνιστική αγορά γάμου, στο Λονδίνο της περιόδου Regency. Με την ελπίδα πως θα ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της και θα βρει ένα ταίρι από αληθινή αγάπη, η Δάφνη αρχικά διαπιστώνει πως αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Όμως, καθώς ο αδελφός της αρχίζει να αποκλείει τους πιθανούς μνηστήρες, η αναφορά σκανδάλων της υψηλής κοινωνίας που γράφει η μυστηριώδης Lady Whistledown, συκοφαντεί την Daphne. Εδώ εισέρχεται ο ποθητός και επαναστάτης Δούκας του Hastings, ένας φανατικός εργένης και αντικείμενο πόθου για όλες τις γυναίκες. Αν και αρχικά η Daphne και ο Δούκας αρνούνται ο ένας τον άλλον, η έλξη ανάμεσα τους είναι αδιαμφησβήτη και σύντομα βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια κλιμακούμενη πνευματώδη μάχη.

H δημιουργία είναι του Chris Van Dusen, ενώ πρωταγωνιστούν οι Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss